Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
Dynamite ? ) ku*** to snad není možný. Tebe jsem snad nikdy nikde neviděl většinu těch ostatních jsem viděl asi ne všechny ale dost sem jich potkal ku*** chodíš ty vůbec ven nebo do hospod ? sakra to mě připomíná, že poslední dobou sedim furt doma nu což. Škoda, že tu není víc lidí z JBC/LBC to by se mohl udělat good sraz v nějaký hospě
tento účet již není aktivní.
jako neznám je, spíš jako že je občas někde vidim. Na Vsi jsem byl naposledy v Listopadu a zrubal jsem se tak, že jsem si tam povídal se závějí Někdo mě lohnul mobil a prej jsem někomu kdo mě vezl dom pořádně poblil káru A vyhazovač na mě prej : "Vypadni č*ráku". to už si ovšem nepamatuju
jj jasný no No taky už mám v plánu jít na Ves s kámošema. Ale teď je to mrtvý. Příští tejden privat kalba u kámoše, máti odjela kamsi tamsi, takže volnej byt má Celej tejden v lihu Potom možná když bude další tejden, ale proč by vlastně nebyla
EDIT: Neznáš třeba Dobiáše, Mentyho či někoho takovýho ?
EDIT: Neznáš třeba Dobiáše, Mentyho či někoho takovýho ?
asi tak nějak..ves by byla i když by byl konec světa.. ale že tam jsou občas k*ndy, co?
jinak ty jména neznám..nějak mi to nic neříká..možná budeš znát nějaký fotbalisty. Hrál jsem za elitex skoro jedenáct let, ale vůbec mi to nešlo..byl jsem dřív takový trdlo..
jinak ty jména neznám..nějak mi to nic neříká..možná budeš znát nějaký fotbalisty. Hrál jsem za elitex skoro jedenáct let, ale vůbec mi to nešlo..byl jsem dřív takový trdlo..
Naposledy upravil(a) mobilcarl dne 08 bře 2008 20:24, celkem upraveno 1 x.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“