bejvalka bydlí u Kaufu. Nechci moc publikovat její jméno Ale což. Jana Rohánková, ale ona je ještě mladší jak já. Na Vsi to jde, ale už se tam začínaj dostávat moc děti.
no já to tam posledně ani tolik nesledoval. Jsem šel a vidim samý děti tak to bylo jenom "jdem na panáka" s kámošem, tohle se opakoval někde 7x a potom jsme šli do auta a vychlastali každej flášu "Džusíku" (džusík = Jelcin) a pak se hulilo, i přes moje výslovné NE jsem hulil To už si moc nepamatuju, pak jsem si jen pamatuju záblesky jak jsem blil ale ještě před těma zábleskama jsem dal 3x dvojtou vodku zase
fuj...hulil..já to nějak nepodporuju..spíš to nesnáším..to já měl tenkrát 7 tequil, 4 vodky a 7 pushiknů..pak dvě pivka a matonka mě dodělala..to bylo to nejhorší co jsem vypil..
no já jinak nehulim v zásadě to nesnášim ani nekouřim. Já si jen pamatuju jak si to zapalovali a já říkám s kámošem v zádu v autě ne já nebudu hulit, kámoš to samé a nakonec jsem prej oba hulili nejvíc
Na vsi je sranda akorát příště jdu bez peněženky klíčů a mobilu
ale tak víš co hlavně že jsem se bavil Zrovna to bylo po rozchodu (2 roky ) mrzelo mě to tak jsem to zapil a skvěle se bavil i proto mě tolik nemrzela ztráta mobilu, i když jsem ho měl jen měsíc starý Chudák K550i stál mě přes 5 tisíc