Tohsiba U300-154
Tohsiba U300-154
Zdravim chci se zeptat co si myslite o tomto notebooku maji ho na czechcomputeru. Je pro pritelkyni a myslim ze neni zly ne za tu cenu jeji podminka je 13,3 a cena kolem tech 20k.
Hlavne se chci zeptat na kvalitu notebooku a taky servis.
Diky moc.
Hlavne se chci zeptat na kvalitu notebooku a taky servis.
Diky moc.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V téhle ceně je to nejlepší volba. Přiznám se, že kdyby se mi můj notebook rozpadl, tak si další den jdu koupit právě z této řady od Toshiby. Kdysi jsem měl na recenzi verzi Pro a moc jsem si ji pochvaloval.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Kolega ho má v práci. Takový malý plasťák. Podle konstrukce soudím, že mu asi nebude dělat moc dobře časté přenášení. Co mi na něm vadí je, že nemá žádné zajištění display-e. Takže když se v brašně otevře a do cesty se mu připletou např. mince tak nevím. Display je typu Glare.
Znám pár lidí co mají Toshibu a na kvalitu si nikdo nestěžuje. Ale mimo tohoto jsou to notebooky jiné kategorie.
Znám pár lidí co mají Toshibu a na kvalitu si nikdo nestěžuje. Ale mimo tohoto jsou to notebooky jiné kategorie.
ja mam U305, s displayom nemam ziadny problem, drzi fajn, mavam ho v ruksaku v puzdre a prenasam ho cez tyzden takmer kazdy den do prace a z prace, mam ho od novembra a zatial ziadny problem, jedine, co mi trochu vadi je prehybanie klavesnice, ale nie je to dake fatalne zle
Lenovo ThinkPad Edge E320
NEFUNGOVALA WIFI, MODRE SMRTI
Ahoj,
ja jsem u300-154 vcera v Czech Computer po 10 dnech reklamovala s tim, ze mi nefungovala wifi, spojeni neustale vypadavalo, obcas po vypnuti se mi objevovala obrazovka s modrou smrti a jednou po uplnem vybiti baterie notebooku, jsem ho znova zapla uz v nabijecce, ale objevil se nouzovy rezim (cerna obrazovka)...a vsechny programy kt. jsem nainstalovala zmizely....takze prekvapko za prekvapkem.
Uvidim, jak bude fungovat vymeneny noteook, pry s nim nebyvaji problemy, tak jsem nejspis jen mela smulu ja, nebo to byla nejaka prapodivna zkouska mych nervu..Czech Computer se ale zachoval naprosto skvele...opravdu to jsou borci, kt. nechtej jen hrabat penize, ale jde jim i o lidi.
ja jsem u300-154 vcera v Czech Computer po 10 dnech reklamovala s tim, ze mi nefungovala wifi, spojeni neustale vypadavalo, obcas po vypnuti se mi objevovala obrazovka s modrou smrti a jednou po uplnem vybiti baterie notebooku, jsem ho znova zapla uz v nabijecce, ale objevil se nouzovy rezim (cerna obrazovka)...a vsechny programy kt. jsem nainstalovala zmizely....takze prekvapko za prekvapkem.
Uvidim, jak bude fungovat vymeneny noteook, pry s nim nebyvaji problemy, tak jsem nejspis jen mela smulu ja, nebo to byla nejaka prapodivna zkouska mych nervu..Czech Computer se ale zachoval naprosto skvele...opravdu to jsou borci, kt. nechtej jen hrabat penize, ale jde jim i o lidi.
Podle mě jsou čtitelné recenze (česky psané) pouze na notebook.cz
(beru v potaz početnost recenzí)... jinak pak jsou velmi informativní zahraniční weby... ( http://www.notebookreview.com/ a http://www.notebookcheck.com/)

Dell Latitude XT
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“