Ale mne to ukazuje ze spdif to ma v nastaveniach zvuku je toto zariadenie resp. zdierka sa ukazuje ze to tam je, tak neviem potom, ja mam vistu 64 bit, mozno to bude problem, pretoze v nastaveni reprakov mam tam len moznost stereo, 5.1 kanal tam nie je Inak mam driver nainstalovany High def. audio.. Confused
no takto SPDIF je zlta zdierka taka ista ako CINCH a pokial ja viem tak nas notas takuto zdierku urcite nema. Neviem ako je mozne ze ti to ukazuje ze ju mas. neviem asi tu uz viac neporadim
EX600X-207Sk
MSI EX600X-207Sk 15.4 T5250 2GB 160GB VGA - 15.4" WXGA (1280x800) ACV, C2D 1,5GHz, 2GB RAM, 160GB HDD, GeForce 8400M 256MB, Gigabit LAN, 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth , 4-in-1 čítačka kariet, TV-Out, 1xIEEE 1394, 4x USB 2.0 ...
Dik za radu vyriesilo sa to stiahol som najnovsi driver realtek na audio pre nas notas, tak uz mam tam aj moznost nastavit 5.1 zvuk a nastavit miestnosti, atd.. iba nechapem naco je tam tolko moznosti na tie miestnosti, dost divne dik za rady. Inak neviete nieco blizsie o WIFI triedy N vraj to nas notebook podporuje ale zatial som sa nedopracoval kde sa to da v systemovom nastaveni aj realne oskusat...
no tie miestnosti to su vlastne len zvukove efekty, ako by asi vyznel v zvuk v tej ci onej miestnosti-zrejme nejake nastavenia eqalizeru, nejake to oneskorenie a neviem co este
no a k tej Wifine Nkovej triedy, tiez som cosi nasiel pri konfigurovani wifi ovladacoch v xpckach takze tazko povedat, ale co som ja narazil nato tak to bolo nieco o MIMO presnejsie toto:"This setting can be used to enable or disable supporting the high throughput mode (MIMO - 802.11n)." MIMO je multiple input, multiple output, viac neviem, a ani som neskusal ak zistis nieco viac daj vediet
zatim kamo♦
no a k tej Wifine Nkovej triedy, tiez som cosi nasiel pri konfigurovani wifi ovladacoch v xpckach takze tazko povedat, ale co som ja narazil nato tak to bolo nieco o MIMO presnejsie toto:"This setting can be used to enable or disable supporting the high throughput mode (MIMO - 802.11n)." MIMO je multiple input, multiple output, viac neviem, a ani som neskusal ak zistis nieco viac daj vediet
zatim kamo♦
MSI EX600X-207Sk 15.4 T5250 2GB 160GB VGA - 15.4" WXGA (1280x800) ACV, C2D 1,5GHz, 2GB RAM, 160GB HDD, GeForce 8400M 256MB, Gigabit LAN, 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth , 4-in-1 čítačka kariet, TV-Out, 1xIEEE 1394, 4x USB 2.0 ...
Dik za radu kamo. Tie miestnosti je to celkom fasa ja pouzivam obyvaciu miestnost, da sa s tych malych reprakov vyludit celkom pocuvatelny zvuk.. To nove wifi N je asi nejaky novy standard extremne rychleho prenosu (oproti inym wifi prenosom) take daco, neviem ci je to zrovna to MIMO..
Jo a pokusal sa niekto cez RIVA pretaktovat grafiku? Mne to islo s 400 Mhz core na 430 Mhz viac uz zacina blbnut..
A este nieco ak mate nainstalovanu Vistu ako ja stane sa vam obcas ze vam hodi hlasku Appcrash a zavre nejaku aplikaciu?
Jo a pokusal sa niekto cez RIVA pretaktovat grafiku? Mne to islo s 400 Mhz core na 430 Mhz viac uz zacina blbnut..
A este nieco ak mate nainstalovanu Vistu ako ja stane sa vam obcas ze vam hodi hlasku Appcrash a zavre nejaku aplikaciu?
No jasne, je to mozne ze tie miestnosti ti to upravia na celkom slusnu hudbycku z tych repracikov.
S tou wifinou nemam este skusenosti ziadne a grafik som netaktoval.
Nemam Vistu ale XP a nemal som este ziaden problem, tak ti neporadim.
S tou wifinou nemam este skusenosti ziadne a grafik som netaktoval.
Nemam Vistu ale XP a nemal som este ziaden problem, tak ti neporadim.