Dell XPS M1530
Tak jsem více jak měsíc vybíral notebook a pořád si nebyl jistej, až včera večer, po sedmi pivech, jsem se rozhodnul definitivně
Je to tedy nákup z USA od známého, což někdo odsuzuje, ale investoval jsem do 3leté mezinárodní záruky, tak doufám, že vše klapne.
Sestava je v podpisu a pokud vše klapne jak má, tak bratru za 33,5tis (ceský konfigurátor mě ocenil na 52tis s DPH, po sleve by byl stále přes 40 a za takovýhle rozdíl už to stojí).
Už se těším.
BTW: pro americký trh se asi nevyrábí tady v evropě že? Bylo by usmevné objednat si komp z Polska přes USA.
Je to tedy nákup z USA od známého, což někdo odsuzuje, ale investoval jsem do 3leté mezinárodní záruky, tak doufám, že vše klapne.
Sestava je v podpisu a pokud vše klapne jak má, tak bratru za 33,5tis (ceský konfigurátor mě ocenil na 52tis s DPH, po sleve by byl stále přes 40 a za takovýhle rozdíl už to stojí).
Už se těším.
BTW: pro americký trh se asi nevyrábí tady v evropě že? Bylo by usmevné objednat si komp z Polska přes USA.
XPS M1530 T7500 2,2gh, 3GB RAM, 200GB 7200rpm, NVidia 8600 GT
jen ta nabíječka, vše ostatní je podle mě standart dodávaný do celého světa.
Samozřejmě dovoz může být problém, pokud to vyčápne celnice, tak už to tak výhodný business nebude ) Naštěstí je tohle ale, v mém případě, plně v režii toho člověka, který mi to posílá a starat se tak o to bude on. Já mu dám cash až pěkně z ručky do ručky za notebook.
Samozřejmě dovoz může být problém, pokud to vyčápne celnice, tak už to tak výhodný business nebude ) Naštěstí je tohle ale, v mém případě, plně v režii toho člověka, který mi to posílá a starat se tak o to bude on. Já mu dám cash až pěkně z ručky do ručky za notebook.
ja to budu mit jinak. kazdej rok k nam litaj znamy zakze by ho meli u sebe uz rozbalenej. tekze si myslim ze by nemuseli mit problemy s clem. jenze jak znam USA tak si v tom neco najdou napr.: co mate v tom zavazadle...ehm....notebook..coze? a zabasnou je ze prevazej bombu. me stacilo kdyz sem tam letel jako malej a chteli mi rozebrat plysaka
Re: cena?
jkrajicek píše:No nevím chlapi,ale ja objednal v cesku a dostal jsem 20% slevu ihned pri prvním jednání.Tz. z 50 na 40 není určitě špatné a bez problému s řešením záruky atd...
ale jistě, je to každého volba a nikdy bych tu svojí nikomu nenutil.
Jinak moje konfig v CZ vychází asi na 52, i s případnou slevou 20% (mimochodem tu si nevyboxujete zas tak snadno) tedy 42 s DPH a z US budu mít za 33,5 i s 3 letou NBD zarukou a to si na tom ještě ten zprostředkovatel přihodí. US klávesnice mi nevadí, píšu 10ti bez toho abych se naní musel dívat a zbývá mi tedy jen pořešit šňůru.
Ale jak říkám, káždému co jeho jest. Chápu, že to je pro někoho příliš velké riziko, nebo kolem toho prostě nechce lítat a obstarávat, mě osobně to ale za ty peníze stojí, na rozhazování nemám a tak lítám, zjišťuju a ušetřím 20k.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
jkrajicek píše:Chlapi,jak dlouho trvalo od zaplaceni dodáni?
Už jsem natěšenej a nedočkavej
Jen mne trosku se.e že mi ho už pošlou z polandu...
Polský Fiat taky nestál za moc
sice nemám notebook z polska, takže je nijak nebráním, ale podle mě není s poláky žádný problém. Proč by jako měli výt horší pracovníci než irové? K tomu není žádný důvod?
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
a myslis si, ze v irsku delaji ty notebooky irove?....
co vim (od kamose, ktery pracoval 2r. v UK) tak vetsina delniiku v UK jsou prave polaci...
co vim (od kamose, ktery pracoval 2r. v UK) tak vetsina delniiku v UK jsou prave polaci...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
jo, ja to tam nedopsal, mysliel jsem to z vetsi casti na jkrajicka, ze notebook z irska a polska delaji prakticky stejni lidi...
kazdy velky byk byl jednou tele
-
- Moderátor
Re: cena?
roTT3n píše:netusite kdyby meli davat procesory T8x00 do XPS1530? protoze v XPS1330 uz sou.
Už jsou http://configure.us.dell.com/dellstore/ ... 1042&s=biz
jkrajicek píše:No nevím chlapi,ale ja objednal v cesku a dostal jsem 20% slevu ihned pri prvním jednání.Tz. z 50 na 40 není určitě špatné a bez problému s řešením záruky atd...
Momentálně je na ně akce, takže 20% je přístupných pro každého
Dell Latitude XT