Jakou myš k ntb?
nemusis me citovat kdyz mam prispevek nad tebou... jde o to jak hrajes. pokud hrajes nejakou FPS strilecku (CoD4, CS:S apod.) tak je bezdrat malo. mas s tim opozdene reakce a neni to ono. proto sem si k notebooku koupil (stejne jako k desktopu) Logitech MX518...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Hezká, ale dost drahá. Pokud netrváš na značce logitech, tak A4tech X-750BF (majitelé herních MSI notebooků již vědí, která ) stojí polovičku, je drátová,a rozlišení je nastavitelný až do 2500 DPI s možností přepínat je tlačítkem na myši (bez nutnosti ovladače - funguje perfektně i v Linuxu).
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43404
oprava: ty nabíjecí baterky mi už jedou přes dva týdny... to jak mi týden vydržely, bylo protože mi asi rok ležely vybité v šuplíku, tak jsem je nabil a hodil do myšky (dalo se čekat, že moc nevydrží)... jinak mají 1800mAh
Rexy: asi je máš fakt nějaké vyjímečné, já ji vypínám, protože když ji nevypnu a zapnu comp, tak se nepřihlásí a nejede (bude to Delláckým ovladačem Bluetooth) nebo když ho dám spát, tak se taky nepřihlásí a pomůže až restart...
Rexy: asi je máš fakt nějaké vyjímečné, já ji vypínám, protože když ji nevypnu a zapnu comp, tak se nepřihlásí a nejede (bude to Delláckým ovladačem Bluetooth) nebo když ho dám spát, tak se taky nepřihlásí a pomůže až restart...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
impact píše:Hezká, ale dost drahá. Pokud netrváš na značce logitech, tak A4tech X-750BF (majitelé herních MSI notebooků již vědí, která ) stojí polovičku, je drátová,a rozlišení je nastavitelný až do 2500 DPI s možností přepínat je tlačítkem na myši (bez nutnosti ovladače - funguje perfektně i v Linuxu).
no ja natom uz trvam. kamos koupil geniusku (vypadala jako logitech) a byla to hruza. stacilo aby neco bylo o malinko posunuty a hned si to poznal. nebylo kam polozit prst apod... od te doby uz jedine original
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Rexy: já to právě nemůžu zhodnotit, jak dlouho by mi vydržely ty původní baterky, protože jsem tam dal hned nabíjecí... prodal jsem nouta i s myší (V270), tak jsem je tam dal a nechal si svoje nabíjecí ale v té V270 jak jsem tam měl ty původní, tak mi vydržely něco přes 3 měsíce... jak jsem měl LX5, tak tam vydržely půl roku bez problémů ty původní
ten laser asi žere míň jak optika, že?
ten laser asi žere míň jak optika, že?
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
to mivlak
drive jsem si taky vzdycky hned koupil nabijeci baterky, ale od jisty doby uz nechavam puvodni a vetsinou nelituju - napriklad v mysce ke grafickymu tabletu mam jednu orig mini-tuzkovou uz nekolik let !
je pravda, ze ji malo pouzivam, naposled ale jela v kuse 3 mesice loni, nez jsem si koupil tu BT mys a v pohode.
proste myslim, ze leckdy si vystacis s normalnima baterkama.
drive jsem si taky vzdycky hned koupil nabijeci baterky, ale od jisty doby uz nechavam puvodni a vetsinou nelituju - napriklad v mysce ke grafickymu tabletu mam jednu orig mini-tuzkovou uz nekolik let !
je pravda, ze ji malo pouzivam, naposled ale jela v kuse 3 mesice loni, nez jsem si koupil tu BT mys a v pohode.
proste myslim, ze leckdy si vystacis s normalnima baterkama.
Rexy: no já právě, jak mi došly v té V270, tak jsem koupil hned ty stejné a ty už vydržely jen měsíc, nevím jak je to možné... pak jsem tam hodil první co jsem doma našel (nějaké obyčejné) a ty vydržely týden , tak žena donesla nabíječku na baterky, nabil jsem rok nepoužívané baterky (kupované do discmanu na dovolenou ) a jedu na ně a prdím na to... mamina taky prudila, že si furt kupuju baterky (z jejích peněz )
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
ja som si k NB kupil razer lachesis, ale to hlavne kvoli FPS hram a grafike. Ktora mys ma ale naozaj prekvapila - Genius Netscroll 200:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3FR8
Schvalne som ju kupil na test a ona ten laser naozaj ma. Je ju obtiaznejsie utrhnut nez napr. A4Tech XL-750BF, ktoru tu mam vedla seba tiez a aj ako razer diamondback. Za tu cenu super pomer cena/vykon pre niekoho, kto nepotrebuje (postranne) tlacidla naviac.
Inak pre informaciu, A4Tech mysi maju hardwareovo max. 2000dpi (obsahuju pri najlepsom senzor Avago ADNS 6010), cize tych 2500dpi je interpolovanych softwareovo, co je samozrejme hlupost, kedze sa degraduje presnost pohybu = marketingovy odrb. Tento nedostatok vsak dostatocne ospravedlnuje cena, ktora je naozaj vyborna.
Mensiu rezenziu mysi, ktore mam momentalne u seba, coskoro pripravim. Pojde o razer lachesis, diamondback (1600), krait, mx518, a4tech xl-750bf, genius netscroll 200 a ked sa podari zapozicat, tak aj G9, habu, steelseries ikari a sidewinder.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3FR8
Schvalne som ju kupil na test a ona ten laser naozaj ma. Je ju obtiaznejsie utrhnut nez napr. A4Tech XL-750BF, ktoru tu mam vedla seba tiez a aj ako razer diamondback. Za tu cenu super pomer cena/vykon pre niekoho, kto nepotrebuje (postranne) tlacidla naviac.
Inak pre informaciu, A4Tech mysi maju hardwareovo max. 2000dpi (obsahuju pri najlepsom senzor Avago ADNS 6010), cize tych 2500dpi je interpolovanych softwareovo, co je samozrejme hlupost, kedze sa degraduje presnost pohybu = marketingovy odrb. Tento nedostatok vsak dostatocne ospravedlnuje cena, ktora je naozaj vyborna.
Mensiu rezenziu mysi, ktore mam momentalne u seba, coskoro pripravim. Pojde o razer lachesis, diamondback (1600), krait, mx518, a4tech xl-750bf, genius netscroll 200 a ked sa podari zapozicat, tak aj G9, habu, steelseries ikari a sidewinder.
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
Mx510(stáří: 5 let, health-status: jako nová). Přesouvám si jí od desktopu k ntb a naopak. A rozhodně nemusím ve fotošopu mžourat 10cm před displayem, protože s bezdrátem(set kl. a myš mx3200; myš mx600), co má nějaký blablabla LASER, se přiblížit fakt musím, abych trefil px po px:)
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Kdybych měl někomu poradit, jestli drátovou nebo bezdrátovou krysu, tak říkám drátovou laserovou. Mám už pár let bezdrátovou IR Logitech za 1800 Kč, ale už bych ji nechtěl. Každý týden vyměňovat baterky a někdy se stane, že dojdou zrovna ve chvíli, kdy střílím skopčáky...
A bluetooth krysu taky ne, jednou jsem někomu instaloval PC s touhle krysou a nainstalovat ovladače a spárovat BT zařízení ve Woknech jen s klávesnicí je docela opruz. Bezdrát už nechci ani vidět.
A bluetooth krysu taky ne, jednou jsem někomu instaloval PC s touhle krysou a nainstalovat ovladače a spárovat BT zařízení ve Woknech jen s klávesnicí je docela opruz. Bezdrát už nechci ani vidět.
Compal FL90.v2, GF 8600M GT 512MB, Intel C2 Duo T8100 Penryn 2.1 GHz, 4GB DDR2 667MHz
mne vydrzia baterky aj v starej microsoft wireless myske aspon mesiac. a v novej logitech mx 620 som ich menil naposledy pred cca 3mi mesiacmi a este stale idu a to tu mys pouzivam min 4-5hod kazdy den (momentalne ukazuje driver stav baterie 20%). technologia za tych "par let" trocha isla dopredu
wireless sa neoplati len ked potrebujes velku presnost a rychlu odozvu (tzn. online fps hry a grafika maximalne) alebo nemas/nechces dat dost penazi na to kupit kvalitnu - poriadna wireless myska stoji cca tak 2x tolko ako poriadna mys s kablom.
wireless sa neoplati len ked potrebujes velku presnost a rychlu odozvu (tzn. online fps hry a grafika maximalne) alebo nemas/nechces dat dost penazi na to kupit kvalitnu - poriadna wireless myska stoji cca tak 2x tolko ako poriadna mys s kablom.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Wireless myše jsou zlo. Levné jsou přesné asi jako já po 6 pivech. Drahé jsou drahé. Optimální poměr cena/výkon má drát a proto se taky víc prodává. Navíc pro hráče je i Wireless odezva velká. Wirelessky mají skoro 2 ms (někdy i víc, spíš víc pořád 2ms mají jen ty drahé), což je docela poznat při FPS hrách. Takovej Razer Copperhead má 1 ms a to je panečku něco jiného. Ono se to nezdá si řeknete však 2 ms nebo 1 ms, ale je to znát. Jakmile hrajete třeba freeze tag v QIII tak je každá ms navíc škodná. Např. Střílíte po někom netrefíte, teď musíte čekat než se vám nabije Railgun, rychle zamířit a v okamžiku jakmile se nabije okamžitě zmáčknout a teď si představte, že jste zamířil zmáčkl, ale už jste freeznutý, protože než pc zareagoval na váš stisk protivník vás sestřelil.
tento účet již není aktivní.
no na fps alebo online hry nie je wireless mys vhodna. to som pisal aj vyssie. ale nie kazdy hra fps alebo online hry a nie pre kazdeho je odozva mysi ten najdolezitejsi parameter
imho postupom casu sa mysky s drotom stanu len domenou hracov alebo grafikov, ktori potrebuju presnost na 1 pixel. hlavne po prichode wireless usb sa zacnu wireless mysky presadzovat coraz viac a aj ta cena postupne pojde dole.
podobne ako to bolo s optikou vs gulicka.
imho postupom casu sa mysky s drotom stanu len domenou hracov alebo grafikov, ktori potrebuju presnost na 1 pixel. hlavne po prichode wireless usb sa zacnu wireless mysky presadzovat coraz viac a aj ta cena postupne pojde dole.
podobne ako to bolo s optikou vs gulicka.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8