Sraz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No dneska mi tady zrovna breceli dva kolegove z katedry jaka je Acer hromadka srotu a jak hroznej je servis (tyka se relativne novych modelu).
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
hm? ten sraz teda nebude?
(po prvnich 4 strankach jsem se rozhodl, ze obtelefonuju vsechny spoluzaky s Acerem, a taky jsem se ujistil, ze v garazi mame v kanystrech dost nafty - kaj se hrabu Molotovovy koktejly, "Acer koktejl", to je zbran!)
(celkem by me zajimalo, ja by se s tim v servisu Aceru vyporadali - mozna by bylo lepsi vzit i fotku, jak ten book vlastne puvodne vypadal, ze chcete, aby tak vypadal zase...)
(po prvnich 4 strankach jsem se rozhodl, ze obtelefonuju vsechny spoluzaky s Acerem, a taky jsem se ujistil, ze v garazi mame v kanystrech dost nafty - kaj se hrabu Molotovovy koktejly, "Acer koktejl", to je zbran!)
(celkem by me zajimalo, ja by se s tim v servisu Aceru vyporadali - mozna by bylo lepsi vzit i fotku, jak ten book vlastne puvodne vypadal, ze chcete, aby tak vypadal zase...)
sraz je realny, nechapu reci o nerealnosti...akorat clovek nemuze pocitat, ze kdyz je na foru registrovanych 10 000 useru, tak jich prijde 10 000, z toho je jich aktivnich tak 150 a hodne aktivnich tak 10-15...z tech se jich sejde tak pulka a to bych videl realne a to nema cenu
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“