Jak se ten program jmenuje?(SCREEN)
Jak se ten program jmenuje?(SCREEN)
čao, nevíte jak se jmenuje ten prográmek co vám udělá takovou pěknou lištičku zástupců? při najetí myši se ten zástupce zvětší. jak vidíte, jsou to visty:) žádný osX
http://cappi.ic.cz/miranda/a.jpg
http://cappi.ic.cz/miranda/a.jpg
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Nerozházení ikonek po změně rozlišení, možnost si je pohodlně seřadit podle druhu programu a zpřehlednit to tak, při x maximilizovaných oknech není třeba přepínat na plochu, ale stačí zajet myší na vrch obrazovky plus nepodstatné věci, jako možnost narvání si tam třeba počasí nebo nějakých systémových měřičů a nakonec pak zůstane čistá plocha (otázka zvyku).
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Je to další "program" který zbytečně visí v systému.
Já nevím ale používám pro spouštění programu nabídku start a řádek hledání v nabídce start... žádně rozházení ikonek mě netrápí.
Já nevím ale používám pro spouštění programu nabídku start a řádek hledání v nabídce start... žádně rozházení ikonek mě netrápí.
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3
nevim jakej komfort. Jestli myslíš, že vyjede i při maximalizovaným okně, tak to je dost slabej argument. Jinak s Rocket Dockem jsem se potýkal s problémem ve Fullscreenu u her. Kdy po najetí myší (přesto, že myš ve hře byla bez ukazatele) prostě vyjel bar a nejednou sem si takhle zkurvil při zápase vyhraný kolo v CS.
Jinak podle mě má dock šanci tam, kde je použit jako taskbar (Mac os x), takhle je to prostě jen balíček ikonek s efektem, naprosto k ničemu.
Jinak podle mě má dock šanci tam, kde je použit jako taskbar (Mac os x), takhle je to prostě jen balíček ikonek s efektem, naprosto k ničemu.
tento účet již není aktivní.
To znám, u her to dost vadí. Ale zrovna s RocketDockem tenhle problém nemám (nebo jen nezajíždím myší navrch :))
Jo, myslím to, že vyjede i při tom okně - pro mě to argument je. btw nepoužíváš to taky..?
Jinak podle mě má dock šanci tam, kde je použit jako taskbar
Není mi tu jasná terminologie - můžeš objasnit rozdíl mezi dockem a taskbarem? :)
Jo, myslím to, že vyjede i při tom okně - pro mě to argument je. btw nepoužíváš to taky..?
Jinak podle mě má dock šanci tam, kde je použit jako taskbar
Není mi tu jasná terminologie - můžeš objasnit rozdíl mezi dockem a taskbarem? :)
ASUS F3Ka, Arch linux
Viděl jsi někdy jak funguje Dock v Mac os x ? Nahrazuje tam práci klasické lišty ve windows s procesy a lišta jako ve windows tam nahrazuje funkční lištu programů.
Ukazuje vůbec Rocket Dock, která z aplikací z Docku je spuštěná ? Vím, že Y'z Dock tohle zvládal polovičatě, občas ukázal občas ne. Ale Rocket Dock co jsem měl toto neuměl.
BTW. nepoužívám. Používal jsem, ale právě kvůli zmíněnému problému a kvůli tomu, že je to naprostá zbytečnost jsem to zahodil.
Ukazuje vůbec Rocket Dock, která z aplikací z Docku je spuštěná ? Vím, že Y'z Dock tohle zvládal polovičatě, občas ukázal občas ne. Ale Rocket Dock co jsem měl toto neuměl.
BTW. nepoužívám. Používal jsem, ale právě kvůli zmíněnému problému a kvůli tomu, že je to naprostá zbytečnost jsem to zahodil.
tento účet již není aktivní.
Neviděl. Jeden z docků určitě umí zobrazit spuštěné procesy, jen nevím přesně který, nepoužíval jsem to.
Ukazuje a pokud si pamatuju, tak stejným způsobem jako ostatní docky - šipečkou nad ikonou. Jinak ty kravinky jako zmíněné doplňkové ikony a magnification vypínám, spíš to znepřehledňuje. Používám to roky jenom jako sklad ikonek, na které je rychlý, jednoduchý přístup. Otázka zvyku, jenom na ikonách na ploše a start menu bych fungovat nemohl.
Ukazuje a pokud si pamatuju, tak stejným způsobem jako ostatní docky - šipečkou nad ikonou. Jinak ty kravinky jako zmíněné doplňkové ikony a magnification vypínám, spíš to znepřehledňuje. Používám to roky jenom jako sklad ikonek, na které je rychlý, jednoduchý přístup. Otázka zvyku, jenom na ikonách na ploše a start menu bych fungovat nemohl.
ASUS F3Ka, Arch linux
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“