kdo poradi se skrytou partition

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
qwest1

kdo poradi se skrytou partition

Příspěvekod qwest1 » 27 pro 2006 16:52

Hledam nekoho kdo poradi jak v ACER odrkyt a zalohovat install win -skrytou partition, kterou si drze vyrobci davaji na nase draze zaplacene HDD a poskozuji nas o cenou velikost volneho mista. A to bez naseho souhlasu nebot jsem zakoupil notebook ktery vyhovoval hardwarem ale bohuzel nekdo rozhodl ze musim pouzivat wirdous XP o ktere zajem nemam vzhledem k tomu ze jsem je jiz zakoupil chci je predat do stareho notebooku ktery dam diteti na hrani nevim vsak jak to udelat. :(

leon

Příspěvekod leon » 27 pro 2006 17:05

nemel si zakoupit notebook s Win XP ... a do stareho pocitace Ti dat nejspis nepujdou

ACERtechnik

to qwest1

Příspěvekod ACERtechnik » 27 pro 2006 18:55

ad 1) draze zaplacenej HDD ? :lol: no asi nevíš kolik jsi za to platil
ad 2) bez tvého souhlasu "drzý" výrobce :lol: :lol: :lol: no :lol: :lol: :lol:
ty to ai nemáš fakt v hlavě v pořádku, TY sis ten NB koupil s WIN XP
protože TY jsi chtěl ! (všechny modely seženeš S i BEZ Windows)
ad 3) Víš to, že se dopouštíš trestného činu ? :twisted: :lol: windows jsou
vázány na ten nový Notebook a jsou NEPŘENOSITELNÉ
Řeknu ti, že než mít zákazníky jako jsi ty, tak radši žádný. Člověk který si něco vybere, přistoupí na všechny podmínky a uskuteční kupní smlouvu a následně na to si stěžuje je a) nesvéprávný
b) naprosto nevzdělaný

Mimochodem, kdyby jsi uměl číst, tak se na tole ani nemusíš ptát a vyčteš si to. :idea:

qwest1

dekuji za vase informace

Příspěvekod qwest1 » 28 pro 2006 06:30

Velice si cenim vasich rad ale vim co jsem koupil vim za kolik jsem koupil a vim co udelat kdyz to nebudu chtit, mam mnoho duvodu pro ano a mnoho pro ne. Nehodlám a nemám důvod to tu zveřejnovat. Nehledam tedy vazeni cteni radilkove vase hloupoucke posmesky, ale cloveka ktery umi problem vy-re-sit. Jak je videt na to vase ctene dutoprázdno nestací. prosím zakupte si bábovičky v oddělení hraček a neplette se do vecích pro dospelé. Velice dekuji

ACER

qest1

Příspěvekod ACER » 28 pro 2006 09:33

Vážený pane, sdělte mi Vaše sériové číslo notebooku a Váš problém vy-ře-ším . A rychleji než by jste čekal. 8)

qwest1

hm

Příspěvekod qwest1 » 28 pro 2006 11:59

Děkuji za vaši nabídku o vyřešení problému, ale znám pohádku o zlobivém kůzlátku. Každé čílo je podpis a věřím že by se vám zamlouval. Stačí že notebook nelze seriové číslo vypnout také omezování lidské svobody že?! prosim pokud nechcete pomoci nezlobte se ale pak nemam zajem o nesmyslne povidani: nikoho nepodvádím tím že přendám wirdous do počítače jiného shodou okolostí též notebook k dítěti a tomu je 10 let takže pokud si na něm bude hrát pochybuji že to bude někoho tak dalece zajímat. A nikam jinam to nepujde Pak zakoupil jsem notebooku více a je zajímavé že někde install CD wirdous byla a jinde byla partition což nepovažuji za seriozní. A uz vubec nepovazuji za serioznost ze me to zabira nesmyslne misto. Bohuzel jsem notebooky prodal a install k tomu tez. Ale dobre me tak nemam byt tak podstivej.

leon

Příspěvekod leon » 28 pro 2006 16:22

no ja to vidim tak, ze zde davas jen polovicni informace, ktere se Ti prave hodi ... a babovicky na pisek bys ocividne potreboval spise ty kdyz se rozcilujes nad tim, ze mas v notebooku Win XP, ktere sis dobrovolne koupil

qwest1

hm

Příspěvekod qwest1 » 29 pro 2006 05:40

Vazeni panove mate silne reci, ale rada zadna. Na blbiny cas nemam a reagovat na stupidni odpovedi nba to take casu nazbyt nemam. Tak az se tu objevi nekdo kdo tomu rozumi a s veci si umi poradit muzete napsat rovnou na email qwest1@seznam.cz ostatni se nemusi namahat. Dekuji za vase vysmesne odpovedi ale jsou prilis vtipne na muj vkus.

leon

Příspěvekod leon » 29 pro 2006 09:25

no ja sem Ti odpovedel celkem jasne hned v zacatku ... Win XP z notebooku Acer na jinej notebook dat nemuzes ... a pokud se chystas dat na svuj notebook jinej system ... predpokladam, ze LINUX ... tak tam v pohode skrytou partition odstranis

PS: s nadsazkou jsi tady zacal psat Ty
Naposledy upravil(a) leon dne 05 úno 2007 17:50, celkem upraveno 1 x.

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 29 pro 2006 10:19

Kazda skryta partition jde videt pres spravu pocitace - sprava disku nebo partition magic, tak samo jak jde videt jde i odstranit :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Acer

Příspěvekod Agila77.com » 27 led 2007 08:08

:roll: koukám na tu vaši diskuzi a rada nikde potřebuji jen dostat data ze svého disku na bezpečené místo a vytvořit zase skryté místo pro notes Acer aby se to neopakovalo a doufat že vše bude už dále OK

Obrázek
Obrázek
ps:musí bejt na noteboku to skryté místo ?

Wizi
občas něco napíše

Příspěvekod Wizi » 29 led 2007 11:20

Tim ze chces win dat na jinej NTB porusujes licencni smlouvu. Navic WIN pro Acer ti nepojedou z jinem NTB nez je Acer (a dost mozna ani v Aceru jiny rady).
Jinak odpovedi nekterych lidi jsou mozna stupidni ale ty jdi o to vetsi blb kdyz pises ze vis co jsis koupil, za kolik sis to koupil a pritom ani nevis jak si udelat zalohu partition, potazmo kdyz te Acer-wokna k tomu pri prvnim startu samy vyzvou.

Jinak to ze nikoho nepodvadis tim ze das Wokna nekam jinak je totalni kravina. Tim jsi porusil licencni smlouvu protoze ty Win jsou OEM vazanej primo na ten jeden NTB.

A zadna odpoved tu neni vysmesna, nybrz veskrze pravdiva. To jen ty jses takovej ten chytracek co si mysli ze vi vsechno nejlepe a kazdej kdo ma jinej nazor je proste blb a jen ty mas pravdu.

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

problém s půlky vyřešen

Příspěvekod Agila77.com » 05 úno 2007 17:33

Mě se povedlo najít program který odkryje oddíl disku ještě ale nevím jak je to už s spoštěcíma souborama ... a jak udělat iso zálohu nejlépe na CD disky páč mám jen dvd čtečku

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Agila77.com » 28 úno 2007 23:19

program na odkrytí skyté části disku PQSERVICE http://www.fs-driver.org/index.html
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému

Zpět na „notebooky Acer“