padani grafickeho driveru
padani grafickeho driveru
taky se vam stalo ze se z niceho nic rozblikala obrazova (jako stroboskop) na par sekund a pak vyskocila hlaska o chybe gafickeho driveru
za posledni tyden se mi to stalo asi 3x je to nejake varovani nebo bezna zalezitost
za posledni tyden se mi to stalo asi 3x je to nejake varovani nebo bezna zalezitost
tady taky pisou o problemech z ovladacema ale jeste jsem nemel cas o cele prostudovat
http://forum.notebookreview.com/archive ... 09796.html
ted mi to zas napsalo driver stopped ... zacalo me to ale delat az s temato novima driverama, jak se daji odinstalovat a hodit tam ty co tam byly?
jak se jmenovala predchozi verze ovladacu a kde by se dala stahnout?
nasel jse man lenovo.cz drivery doufam ze to bude tim protoze predtim me to nikdy nedelalo
edit: i kdyz jsem dal odinstalovat driver restatoval notebook tak driver porad zustal jen se smazal z nabidky pridat odebrat programy
nemuzu ted driver za zadnou cenu odinstalovat
zatim mi to vzdy spadlo kdyz jsem chtel pustit archicad
http://forum.notebookreview.com/archive ... 09796.html
ted mi to zas napsalo driver stopped ... zacalo me to ale delat az s temato novima driverama, jak se daji odinstalovat a hodit tam ty co tam byly?
jak se jmenovala predchozi verze ovladacu a kde by se dala stahnout?
nasel jse man lenovo.cz drivery doufam ze to bude tim protoze predtim me to nikdy nedelalo
edit: i kdyz jsem dal odinstalovat driver restatoval notebook tak driver porad zustal jen se smazal z nabidky pridat odebrat programy
nemuzu ted driver za zadnou cenu odinstalovat
zatim mi to vzdy spadlo kdyz jsem chtel pustit archicad
tek uz je to vyreseno mam nejakou verzi 101 snad uz to bude vporadku budu updatovat a z na pristi verzi ja kreslim v cad takze zadny super graficky vykon nepotrebuji
EDIT: ZAS TO SPADLO ASI JE NECO SPATNEHO Z vistou nebo to uz neni mozne
edit: ted mam podezreni na qip kamos rikal ze v tu chvily kdy me to spadlo ze mi psal spravu
tak necham qip vyply a uvidim mam verzi beta infium
EDIT: ZAS TO SPADLO ASI JE NECO SPATNEHO Z vistou nebo to uz neni mozne
edit: ted mam podezreni na qip kamos rikal ze v tu chvily kdy me to spadlo ze mi psal spravu
tak necham qip vyply a uvidim mam verzi beta infium
Driver mám stejné verze a též bez problémů. Chybu hledej asi jinde (nekompatibilita softwaru, hardwarová chyba, ...).
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
@macabe: Presne tohle mi taky delalo. Nejhorsi to bylo s ovladacema z prosince 2007. Jakmile jsem pustil nejaky graficky narocnejsi program, spadlo, kolikrat jsem musel delat i tvrdej restart. Vratil jsem se proto ke starsim ovladacem, kde se mi tato chyba stavala jen vyjimecne. Soucasny ovladace z unora 2008 (7.15.11.7431) uz jsou naprosto v poradku, zatim mi to ani jednou nespadlo ...
Ahoj,
obnovim to tu, kdyz mam chvili pripojeny externi monitor (Eizo L767), tak se rozblika display monitoru i na notebooku a napise to hlsku, ze obladac spadnul a byl znova nastartovan a po nekolika nastartovani nasleduje restart. Je jedno, zda to je pred Advanced Dock, nebo naprimo k notebooku.
Update BIOSu nepomohl. Pomohl nekomu ten downgrade ovladace?
Predem diky za info
obnovim to tu, kdyz mam chvili pripojeny externi monitor (Eizo L767), tak se rozblika display monitoru i na notebooku a napise to hlsku, ze obladac spadnul a byl znova nastartovan a po nekolika nastartovani nasleduje restart. Je jedno, zda to je pred Advanced Dock, nebo naprimo k notebooku.
Update BIOSu nepomohl. Pomohl nekomu ten downgrade ovladace?
Predem diky za info
Lenovo R500 (WSXGA+, ATI) + dock
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“