Prostě bych chtěl co nejvíkonější notebook za tuhle cenu co se dá sehnat, abych si na ní mohl zahrát třeba i nějakou současnou hru (samozřejmě že né na full detaily) ale třeba na střední nebo tak. Už víš jak to myslím?
Asus vs. Toshiba vs. Acer
-
kodyjunior
- píše často
tak to bude asi na mě
nemyslel jsem že je celkově špatná, ale že já jí nechci víš, že když to srovnám s těma grafikama co jsou v těch prvních třech notebookách tak je tahle horší. Nechci mít zas uplně nějakou šunku kde si potom nezahraju vůbec nic víš.
Prostě bych chtěl co nejvíkonější notebook za tuhle cenu co se dá sehnat, abych si na ní mohl zahrát třeba i nějakou současnou hru (samozřejmě že né na full detaily) ale třeba na střední nebo tak. Už víš jak to myslím?
-
sirius1983
- Moderátor

-
kodyjunior
- píše často
-
kodyjunior
- píše často
Jj asi máte pravdu, ale přeci jenom když koukneš na tu grafiku třeba v té toshibě? jak sem dával na první stránce tak ta není už tak špatná si myslím? myslím si že bych tam mohl rozchodit i nějaké novější ne? Už jsem fakt hotovej
nejlepší by bylo kdyby mi někdo napsal třaba dva konkrétní notebooky které by si vzal on a já bych měl hned lehčí výběr
ale jsem rád kluci že mi pomáháte 
s integr. grafikou se sice zahraješ, ale na low details i her který požaduješ. zase ti ale bude mín topit, déle vydrží, atd. atd. musíš si ujasnit co vlastně chceš??..ted je to jak kdyby si chtěl limuzinu s bazeném, která by měla z nuly na sto za 5 vteřin a stála 500tis...prostě nejdřív si urči priority proč vlastně chceš notebook..nebo zdali ho vlastně vůbec potřebuješ..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
-
kodyjunior
- píše často
no tak na to opravdu zapomen. ty carbony by byly ještě reálný, ale crysis...
bráchovi jeden na desktopu s nx7600Gt, dvoujádrovým athlonem, 1G ram a pod xp na low detaily..střední se už sekají a ty chceš za hrozně málo peněz takový výkon...to prostě low endová grafika nedá...budeš to mít jak promítání obrázků na netu,..
bráchovi jeden na desktopu s nx7600Gt, dvoujádrovým athlonem, 1G ram a pod xp na low detaily..střední se už sekají a ty chceš za hrozně málo peněz takový výkon...to prostě low endová grafika nedá...budeš to mít jak promítání obrázků na netu,..
Naposledy upravil(a) mobilcarl dne 13 bře 2008 22:09, celkem upraveno 1 x.
ex: HP Compaq 6715s
-
kodyjunior
- píše často
na čem myslíš na té toshibě? nebo co bych si teda konkrétně na tomhle notebooku zahrál? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50711 a na jíné věci co sem psal je jaká?
-
kodyjunior
- píše často
Ahoj, no já jsem vybíral podobně jako ty, co nejvíc muziky za co nejmíň peněz a skončil jsem u Asusu. Pokud bych měl vybírat znova, vezmu asi něco s lepším displejem a rozlišením a s větší výdrží, ten grafický výkon totiž nevyužívám tak, jak jsem si představoval. Ne že by to nebyla dobrá koupě, na občasné přenášení (adaptér s sebou) a i ty hry to stačí bohatě, jen se mi změnily priority.
btw u svojeho jsem zkoušel přepnout na integrovanou x1250 a v porovnání s HD2600 dává v benchmarku Trackmanie Nations 24fps tam, kde má druhá přes 80.
btw u svojeho jsem zkoušel přepnout na integrovanou x1250 a v porovnání s HD2600 dává v benchmarku Trackmanie Nations 24fps tam, kde má druhá přes 80.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
kodyjunior
- píše často
-
kodyjunior
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“