Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
A když položím otázku,že pravděpodobně potřebuju multimediální notebook a ne pracovní je volba Toshiba správná a nebo jaký multimediální notebook je ideální.HP 6710/15s nebo Lenovo TP R61 je už přes můj rozpočet.
Po zvážení všech rodinných připomínek potřebujeme multimediální notebook,takže potřebuju poslední rozhodnutí,který a v pondělí ho objednám.Prosím o závěrečný verdikt,zda multimediální notebook je Toshiba nebo HP.A když tak doporučte přesný typ.Dám na Vás.
Sirius dám na tebe.Ještě k tomu slovu multimediální-tzn.podle nás internet,filmy,hudba,nahrávání z kamery,fotky -90% a těch 10% Word,Excel,tisk..vůbec žádné hry.Pochopil jsem to správně...?
Je tento typ Toshiba A200-1Si dostačující
to co jsi popsal opravdu zvládne každý notebook. Multimediální notebook se vyznačuje lesklým displejem, horším mechanickým zpracováním a nižší výdrží protože je určen hlavně do zásuvky, měl by mít trochu lepší zvuk, multimediální tlačítka, dálkový ovládání a podobný blbosti. Taky se dělají v co nejvíce "in" designu...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Takže dej mi ještě brouka do hlavy a navrhni mi ještě nějakou variantu na mumultimediální notebook.Třeba i levnější než je tento,když převládají názory,že požadované zvládne každý Nb.Dík za návrhy.
nedávno jsem v tomto taky vybíral a zvolil jsem Pavilion, hlavně kvůli HDMI výstupu na rozdíl od toshiby, aceru nevěřím a inspiron nebyl tehdy v obdobné konfiguraci a ceně...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.