ToshibaA200 1SI nebo HP Conpaq 6720s
mobilcarl píše:já měl možnost chvíli s 6720s pracovat a připadal mi daleko odolnější než ten můj. A rozhodně je to lepší než ta TOSHIBA. Která je na úrovni ACERu. A200 je dost poruchová a nekvalitně zpracovaná.
jak můžeš srovnávat TOSHIBU s ACEREM to nepochopím (acer jsou největší sr..ky!!!!)...
a že je A200 poruchová a nekvalitní, to jsis asi někde přečetl že...
Lenovo ThinkPad T420i
řekněme, že jsem se o tom bavil s člověkem, který pro toshibu dělá...jo a v tomto cenovým segmentu se dá porovnávat acer s toshibou...oba jsou kvalitně úplně stejný, jen servis má toshiba milionkrát lepší..takže easy man, easy..
EDIT:To bude asi tak stejný, ale já bych šel asi do pavilionu..
EDIT:To bude asi tak stejný, ale já bych šel asi do pavilionu..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
já se nevyznám v tom zpracovávání videa, takže ti nedokázu povědět, jestli na to nebudeš potřebovat lepší grafickou kartu. Všeobecně se tu ale myslím říká, že na úpravu videa není notebook vhodný, ale to tě asi ani zajímat nebude..na vše ostatní by ti stačil jakýkoli notebook a pokud bych si vybíral já, tak upřednostím hlavně kvalitu a servis.
ex: HP Compaq 6715s
Otázka zní ovšem kdo má nejlepší kvalitu a servis.
Upřímně řečeno,já osobně si myslím,že HP Compaq 6720s je velmi kvalitní,ale na to co potřebuju já se mi pořád zamlouvá ta Toshiba A200-1Si, i když asi není tak kvalitní.Snad má i lepší grfiku (myslím na tu kameru).Prosím ještě o nějaký upřimný názor.Moc děkuju.
Upřímně řečeno,já osobně si myslím,že HP Compaq 6720s je velmi kvalitní,ale na to co potřebuju já se mi pořád zamlouvá ta Toshiba A200-1Si, i když asi není tak kvalitní.Snad má i lepší grfiku (myslím na tu kameru).Prosím ještě o nějaký upřimný názor.Moc děkuju.
já bych bejt tebou volil http://notebooky.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6670-d81083.htm a nechal bych si rozšířit ramku na 2Gb, což je asi 1000Kč navíc.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“