Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jestli si se rozhodl pro Toshibu, jěště bych zvažoval A200-202. Má jinej procík 1,66 a navíc 2g paměti a 200 disk. Sám mám 1SJ a zatím sem celkem spokojenej.
Ten procesor 1,66 a 1,83 není znatelný rozdíl podle mě. Paměť můžeš vyměnit i sám bez ztráty záruky, nebo si jí nech domontovat. Disk jde taky vyměnit.
A ještě jedna otázka.Dá se přeinstalovat ta Vista za Xp u tohoto Nb-A200-1SI.Ta Vista je nainstalována od dodavatele..?Je to v češtině.?Jás jsem totální analfabet na jazyky.Děkuji Vám za odpověď
Na ntb je předinstalovaná Vista Home Premium v cz. XP tam dát jde, je tu ale otázka ovladačů, které už dnes jsou ke stažení. Zkušenosti s tím nemám já jedu na Vistách, XP mám na stolním pc. Tady na fóru si najdi v sekci ntb toshiba zkušenosti lidi s A2OO včetne infa o XP.
A ještě: Co se týká programů:např.Nero,Adobe taktéž je možno nainstalovat jakoukoli verzi ve Vistě..?Jinak moc Vám děkuji za odpovědi, i když vím,že jsou to pro Vás prkotiny a asi tady tyto otázky již nepatří.
Nero 6 je třeba funkční, ale píše to problém s kompatibilitou. 7čku sem jěště nezkoušel. Sou fóra kde se dá vyčist, jak který soft funguje. Adobe 8 nešlo nová 8.1 ano. Vista je dost vybíravá novější soft má radši