DELL Precision M6300 a jeho rozšíření
DELL Precision M6300 a jeho rozšíření
Zdravím, před časem jsem zakoupil Dell Precision M6300, minulý týden dokovací stanici s Multibay a PCI slotem. Takže uvažuji, že přesunu interní DVD mechaniku z ntb do docku a v ntb ji nahradim druhým hdd. Nemáte s tímto rešením někdo zkušenosti?
-
- Moderátor
-
- Moderátor
tak zalezi podla toho ako casto ju pouzivas. ja som za cely cas co mam T61 pouzil mechaniku az 1x - pri instalacii MS Office z kupeneho original media.
sekundarnu bateriu nepotrebujem takze planujem to iste co gregori. po kupe noveho disku pojde moj terajsi na zalohy a skladovanie dat do ultrabay. miesto CD/DVD medii pouzivam iso image takze je to pre mna vyhodnejsie.
sekundarnu bateriu nepotrebujem takze planujem to iste co gregori. po kupe noveho disku pojde moj terajsi na zalohy a skladovanie dat do ultrabay. miesto CD/DVD medii pouzivam iso image takze je to pre mna vyhodnejsie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
No jde hlavně o to, že na tomto ntb dělám profi grafiku a to at chci ci nechci, tak to swapuje na disk, takze
1. chci mit na druhem disku odkladaci soubory
2. 160 GB co mam ted me nestaci a nerad taham externi disk
3. trosku se zmensi moznost ztraty dat duvodem selhani disku, prece jen se prijemneji zalohuje.
4. vzhledem k tomu, ze 75% casu mam ntb v docku, kde bude umistena dvd mechanika a zbytek casu jsem u klientu, tak me jeji absence zas tak netrapi, popr. si ji mohu vzdycky pribalit sebou.
Poradi me nekdo s timto resenim?
Na oficialnim webu aby se prase vyznalo, tedy aspon co se tyce prislusentvi a rozsireni meho stroje.
Diky za ohlasy
1. chci mit na druhem disku odkladaci soubory
2. 160 GB co mam ted me nestaci a nerad taham externi disk
3. trosku se zmensi moznost ztraty dat duvodem selhani disku, prece jen se prijemneji zalohuje.
4. vzhledem k tomu, ze 75% casu mam ntb v docku, kde bude umistena dvd mechanika a zbytek casu jsem u klientu, tak me jeji absence zas tak netrapi, popr. si ji mohu vzdycky pribalit sebou.
Poradi me nekdo s timto resenim?
Na oficialnim webu aby se prase vyznalo, tedy aspon co se tyce prislusentvi a rozsireni meho stroje.
Diky za ohlasy
-
- Moderátor
gregori: já mám RAMku Buffalo, kterou jsem měl předtím v Toshibě, tak jsem si to z ní nechal... po spuštění se udělal test stability pamětí a jede... 

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
gregori: napr. kingston dela upravene ramky pro delly, HP, atd.. takze u techto by to melo byt bezproblemu. jinak ja doporucuji ji vzit pres internet, abys mohl vyuzit pravo na vraceni zbozi do 14 dnu, protoze to, ze pojede 5minut v obchode jeste nemusi zarucit, ze nebude hazet chyby treba po dvou hodinach.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor