Já mám zkušenost, že když mám nastaveno schéma Power Source Optimized, vypnuté wi-fi a dělám něco nenáročného (např. píšu ve Wordu a poslouchám mp3), dá se v klidu vydržet i 3,5 hodiny.
Paulie z malého města
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Ahoj! Ja mam novy R61 a zajimalo by me, jak Vam sviti lampicka ve viku.. Me sviti oranzove, celkem slabe a nema prakticky zadnou funkci.. Taky Vam sviti tak malo, nebo je u meho problem? Pripadn nevite, jak by se dalo dosahnout funkcnejsi lampicky?
diky moc!
No, u eRkový řady svítí levnější oranžová dioda, u Téčkový dražší bílá. Nic víc z toho nevyždímáš. Imho to ale stačí, sobně používám celkem nízký podsvícení monitoru a v noci to pomůže, když nechci nkoho rušit světlem.
Pánové, zkoušeljsem demo PES 2008, abych věděl, da zainvesovat. Ke hře se vyjadřovat nebudu, výkon je dostatečný, nemile mě však překvapily šipky klávesnice TP.
Já vím,je to pracovní nástroj, velmi dobře se na ní píše. (Ačkoliv mi Lenovo N200 paradoxn vyhvuje snad víc.) Ale mám pocit, že zejména šipky se poněkud vyklají a jsou takové nestabilní, bojím se, že je při rychlých a prudkých stiscích mohu lehce poškodit. Jaký je váš názor, jak se vám šipky osvědčují?
na klavesnici s ami pise spickovo, ale hnevaju ma tie medzery medzi klavesami sipky moc nepouzivam, ale .... na hranie ich urcite nepouzivaj - znicis ich