Takze po troch dnoch pouzivania mojho xps napisem zopar veci.Najprv dobre . Vyzera krasne,je tichy ,nepiska nic,mechanika mi nepride hlucna.Teraz zapory Ventilator sa mi zapina po malej chvili aj ked len surfujem na nete,Repraky naozaj hraju hrozne skoda,vydrz baterie slaba,vyko displaya take ohybne. Lutujem ze som som nekupil vysie rozlisenie ,potichu ti zavidim sirius to tvoje vysoke rozlisenie to musi byt krasa a tie pozorovacie uhly sa mas skoda ze ja sa toho nedockam,dalej lutujem iba 6 cell batery lebo pri 7200ot disku to spapa baterku za chvilku.
mě se teda spíná větrák úplně minimálně, ale mám GF8400 tak asi proto. Mám taky tu HD audigy zvukovku a když to ještě vyladím dodávaným programem, tak to hraje na notebook velice slušně...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
to je proste u vsech ntb stejny, protoze vsechny ntb jsou ze stejnych komponent, maji tedy stejnou spotrebu a baterie o stejnem poctu clanku mivaji stejnou kapacitu..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in