Toshiba Satellite A210-16F
-
- píše často
Toshiba Satellite A210-16F
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti s tímto modelem, výdrž baterie, jaké hry se na tom dají hrát, celková konstrukce a tak. Díky
-
- píše často
-
- píše často
tak to není dobré a to uz jsem si ho chtěl koupit, to chcece říct že mi nevydrží baterka díl než hodinu? tak to je paráda a to sem se rozhodoval mezi tímto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50711 a http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52447 ale to bude u obou stejné předpokládám
-
- píše často
To mas jedno ci tam je 512Mb a ci 256MB stale to ma iba 128-bit. zbernicu na vykone by sa skor prejavilo vyssia frekvencia a DDR3
Na 2600 si zahras absolutne vsetko po vykonnostnej stranke a nemusi ti to bezat vobec na slabych detailoch praveze na notebook je to velmi vykonna karta...
Ja som napriklad dohral na svojej Go7300 nedavno bioshock a bezalo to tak v priemere 40FPS na min detailoch(Inac tam mam core2duo 2GB ram a 7200RPm Hitachi 7K200 a win. XP+SP2)A ta moja je podstatne slabsia...Navyse ma proti 8600 vyhodu v mensom vyzarovanom teple a spotrebe...
Na 2600 si zahras absolutne vsetko po vykonnostnej stranke a nemusi ti to bezat vobec na slabych detailoch praveze na notebook je to velmi vykonna karta...
Ja som napriklad dohral na svojej Go7300 nedavno bioshock a bezalo to tak v priemere 40FPS na min detailoch(Inac tam mam core2duo 2GB ram a 7200RPm Hitachi 7K200 a win. XP+SP2)A ta moja je podstatne slabsia...Navyse ma proti 8600 vyhodu v mensom vyzarovanom teple a spotrebe...
-
- píše často
ano. pri prvom spusteni si ti spusti wizard na vytvorenie uzivatela s admin pravami. po jeho spusteni dostanes plne funkcny windows ale predpokladam, ze aj s kopcom roznych trial verzii (napr. office 2007 alebo norton internet security).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Já vyřešil výdrž baterie koupí toshiby s intelem a jsem poměrně happy. Ani netopí, nehřeje se klávesnice...
Visty jsou gut, na Xp bych se nevrátil. Nortona jsem hned odinstaloval a šoupnul tam Nod 32, kterej nemá konkurenci. Ovšem je třeba ho zakoupit:)
MS Office používám 2007, Nero 8 a ACDSee verzi 10, která chodí jako první na Vistách.
Po zakoupení notesu se spustí automaticky instalator image na disku, který nainstaluje officiální Visty Home edition a další blbůstky, ty už ale většinou jen omezené zkušební verze. Disk se automaticky rozdělí na dvě poloviny. Po instalaci doporučuji upgradovat vladače na GK a flashnout Bios. Ovšem vše ze stránek Toshiba.cz, pač ovladače jsou speciálně upraveny právě pro zvolený typ notesu Satelitte.
Visty jsou gut, na Xp bych se nevrátil. Nortona jsem hned odinstaloval a šoupnul tam Nod 32, kterej nemá konkurenci. Ovšem je třeba ho zakoupit:)
MS Office používám 2007, Nero 8 a ACDSee verzi 10, která chodí jako první na Vistách.
Po zakoupení notesu se spustí automaticky instalator image na disku, který nainstaluje officiální Visty Home edition a další blbůstky, ty už ale většinou jen omezené zkušební verze. Disk se automaticky rozdělí na dvě poloviny. Po instalaci doporučuji upgradovat vladače na GK a flashnout Bios. Ovšem vše ze stránek Toshiba.cz, pač ovladače jsou speciálně upraveny právě pro zvolený typ notesu Satelitte.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
-
- píše často
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“