tak tomu se mi zamák nechce věřit. Zkuste si tam dát fraps kolik máte FPS průměrně. U mě to teda i na LOW a 800x600 bylo takové pomalé. Vedle sebe sem měl kámoše na desktopu a to byl rozdíl jeho rychlost moje rychlost.
Toto je o GMA x3100 na 8600GT to musi ist na plno nehovoriac o 2(na desktope my to ide 1680x1050 na very high a mam v nom GE 7300GT s DDR3 256mb)
Na kamaratovom booku to bezi v pohode s ATI x200
Naposledy upravil(a) polo dne 15 úno 2008 16:01, celkem upraveno 1 x.
Niekto tvrdi ze je lepsia Gma x3100 a niekto ati x1250 a zase niekto ze jelepsia go 7150 tak co je naozaj najsilnejsie-samozrejme cisto GPU tak ako je to naozaj? Mohol by to niekto objektivne posudit(myslim na podobne vykoonych bookoch a rovnakom OS)
Sláva WoW:BC vše na full a v pohodě... ta komiksová grafika je prodtě nádherná. Takto by měla vypadat pořádná hra, nenáročná, pěkná, rychlá a ukrutně návyková.
Není to grafika na paření Pamatuju si jak jsem ještě tak před pěti lety když jsem byl "malej" vybíral grafiku podle toho kolik má MB a na to jaká to je modelová řada nebo takty jádra, pamětí jsem nehleděl
Ja neresim jestli je nebo neni na hry.Proste me zarazi ze kazdy sistem ji bere jinak.Nebyt ten rozdil 3nasobny neresim to.
Ja chtel integrovanou grafiku kuli mensi sportebe k cemu mi je vykona grafika kdyz musim furt hledat zasuvky to si raci koupim klasiku a vyjde to levneji.Note je od toho aby fungoval kdekoli...
ThinkPad R61,14.1''W T7250 ; 2x1GB DDR2 ; SATA 160GB, 5400rpm; X3100;
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro