Notebook kolem 40000kč
Notebook kolem 40000kč
Nazdárek chci se zeptat jestli nevíte jak je na tom acer aspire 9920 a když, si myslíte, že to není dobrý notebook, tak co by jste doporučili?
Na váze nezáleží a monitor 19"nebo 20". Chci si koupit notebook, který bude většinou na jednom místě, ale vzhledem ktomu, že hodně cestuji (zahraničí), tak potřebuju notebook a ne normální pc.
předem díky za odpověď.
f.
Na váze nezáleží a monitor 19"nebo 20". Chci si koupit notebook, který bude většinou na jednom místě, ale vzhledem ktomu, že hodně cestuji (zahraničí), tak potřebuju notebook a ne normální pc.
předem díky za odpověď.
f.
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-21k.html[/url]
po zavedení 23G s penyrynem a druhým HDD zlevnilan na 43 a bude to určitě co do kvality i výkonosti lepší než ten obrovkej acer..
po zavedení 23G s penyrynem a druhým HDD zlevnilan na 43 a bude to určitě co do kvality i výkonosti lepší než ten obrovkej acer..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
Takže ještě jednou. toshiba x200 není pro mně, protože je jenom 17" monitor. jak jsem již výše psal tak chci 19" nebo 20"!! za druhé na velikosti ani hmotnosti nezáleží! a za třetí o specifikaci asi podobná jako je acer aspire 9920!! tz. že podobná sestava. Normálně bych si ho koupil, ale vzhledem ktomu, že tady jsem četl negativa ohledně servisu tak se ptám po něčem jiném.
Ano ale jedna sa viacmenej o hracsky pocitac, notebookovy displej je dost slaby ale ten acer ma desktopovy displej ktory sa s tymto nemoze rovnat... Radsej by som si pri tychto financiach kupil kvalitny desktopovy panel a klasicky notebook 15,4 alebo aj mensi je to pohodlnejsie a prenosnejsie...Kedze to ma vacsinu casu stat na stole je lepsie si kupit kvalitny displej a pripojit k nemu notebook ...
jo ten taky bude. Jsem rozmazlený. 19" min. sekundární stojící. Je to hlavně na práci. Projekty atd. občas nějaké stahování, ripování, nějaké hry. Hodně práce s fotkama poslední dobou. Většinou práce, kterou je lepší dělat na dvou monitorech.
No ono se vyrábí notebooky s takovým monitorem např. HP pavilion dhx (cca. 160 000kč)
No ono se vyrábí notebooky s takovým monitorem např. HP pavilion dhx (cca. 160 000kč)
zajímavá cena za notebook...ale pokud se podíváš po českých e-shopech, tak nejvštší je ten acer, za ním další acer a pak "jen" 17"..pro mě je to kráva obrovská, ale chápu, že na práci je takovej display k nezaplacení. Tak to bych potom doporučil taky nějaký výkonný notebook 15,4" a za zbytek dokoupit stolní lcd.
Jen tak mimo: Když jsem doporučoval tu toshibu tak si ještě neměl editovanej první příspěvek, takže jsem nemohl vědět, že pod 19" nejdeš.
Jen tak mimo: Když jsem doporučoval tu toshibu tak si ještě neměl editovanej první příspěvek, takže jsem nemohl vědět, že pod 19" nejdeš.
sorry.
No vzhledem ktomu, že teď už nadávám na svého staříčka co mám, který byl pořízen jenom kvůli převozům.
Teď už chci takový na kterém se dá pracovat kdekoli bezproblémů + využítí dvou monitorů (velkých). u tohohle typu notebooku je asi ten servis o něco málo lepší, že?
osobně není pro mně 15,4" monitor ale display.
No vzhledem ktomu, že teď už nadávám na svého staříčka co mám, který byl pořízen jenom kvůli převozům.
Teď už chci takový na kterém se dá pracovat kdekoli bezproblémů + využítí dvou monitorů (velkých). u tohohle typu notebooku je asi ten servis o něco málo lepší, že?
osobně není pro mně 15,4" monitor ale display.
njn, tak acer má v tom servisu hrozný mouchy. Ten 20" je už na trhu dlouho a je dle mého názoru už zastaralý. To už bych radši šel do toho Gemstone blue. Sice je to 18"ka, ale display má úžasnej, ne li nejlepší co ted na trhu je. Krásnej design a zpracování by už údajně mělo být také lepší. Je možné, že kdyby se vyskytl problém s tímto modelem, tak bude acer třeba i rychlejší. Problémy se servisem měli většinou lidé, kteří si koupily low.endové notebooky od zminované značky.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“