Crysis a DX10
orgasimc:
pokud vim, high-end desktopove karty maji problem s crysis v ultra high dx10...a ta XG station s rozhrani PCI-e 1x (!!!) jim moc nepomuze k vyssim u vykonu...
takze ani s timhle si zrejme crysis na max nezaparis...
pokud vim, high-end desktopove karty maji problem s crysis v ultra high dx10...a ta XG station s rozhrani PCI-e 1x (!!!) jim moc nepomuze k vyssim u vykonu...
takze ani s timhle si zrejme crysis na max nezaparis...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
jasne,
jen jsem puvodne reagoval na to, ze by nekdo hral v dx10 a poznal zrychleni...
no a potom na orgasmica, ktereho jsem pochopil tak, ze nema cenu resit nemoznost spusteni v dx10, kdyz je tu xg station....coz je podle me blbost, ani to neda dostatecny vykon na dx10 v crysis...
ze vypada pekne i v nizsi grafice, je mi jasne.
jen jsem puvodne reagoval na to, ze by nekdo hral v dx10 a poznal zrychleni...
no a potom na orgasmica, ktereho jsem pochopil tak, ze nema cenu resit nemoznost spusteni v dx10, kdyz je tu xg station....coz je podle me blbost, ani to neda dostatecny vykon na dx10 v crysis...
ze vypada pekne i v nizsi grafice, je mi jasne.
Vůbec jsem nereagoval na to, že by šla hra hrát na very high díky XG...
Jen jsem poukázal na to, že svítá na lepší časy a budeme moci hrát hry na notebooku i na nějakém low-endu. It's all.
Nic o maximálních detailech jsem nepsal, když na max nejde Crysis ani na Tri-SLi (na 3 8800Ultra)
Jen jsem poukázal na to, že svítá na lepší časy a budeme moci hrát hry na notebooku i na nějakém low-endu. It's all.
Nic o maximálních detailech jsem nepsal, když na max nejde Crysis ani na Tri-SLi (na 3 8800Ultra)
Asus ROG Strix G18
máte snad o XG station nějaké novější info ? Zatím nikde nevidím, kdy se to bude blížit alespoň k prodeji v zahraničí natož u nás. Navíc si myslim, že PCI-E 1x (propustnost) degraduje výkon stejně, takže to bude k prdu. Více se mi zamlouvá řešení AMD+ATI Puma. Navíc jsem dost zvědavej na integraci GPU do CPU (až bude). Myslím, že v XG station budoucnost není. Pokud bude Puma výtěžná jak předvádí AMD tak potom si myslím, že ani pro XG station není důvod a HD3200 integrovaná v chipsetu bude stačit. Případně o něco drazší dedikovaná grafika od ATI s hybrid Crossfire s HD3200. Navíc toto řešení taky nebude o moc drazší než notebook a k němu nadupanej XG station.
tento účet již není aktivní.
presne...nacpi do toho XG co chces, porad to nebude vykonejsi nez silne grafiky, co se davaji do ntb ted....
ono jsem o tom xg-cku fakt uz ten rok neslysel a z toho obdobi take pochazeji temer veskere info. Ze by asus hral mrtveho brouka, potaji dal vyvijel a pak najednou prekvapil, tomu neverim.
ono jsem o tom xg-cku fakt uz ten rok neslysel a z toho obdobi take pochazeji temer veskere info. Ze by asus hral mrtveho brouka, potaji dal vyvijel a pak najednou prekvapil, tomu neverim.
tak jsem prosel tuhle uzasnou hru a musim uznat ze jsem mile rad zmenil nazor ikdyz zacatek byl spis jak vylepsena kopie farcry...co se tyce nastaveni tak 1360x768 stiny na low a zbytek na medium ale pak jsem si mohl dovolit high detaily posledni cast ale byla temer nehratelna...trochu me mrzi ze jsem si neuzil stiny ale i tak nelituji koupi NTB s alespon trochu lepsi grafikou...uz se tesim na HL2 EP2 + Portal...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8