MSI GX700
Ten blbec byl ilustrativní k úrovni popisu "jak na to" , nikoliv zaměřen na Vaši osobu. Místo, kde jsem popisoval flashování z Windows, nemá 47 stránek, ale pouze jednu stránku. Stačí použít funkci hledat a vhodně formulovat dotaz, viz. http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=6250 . A pokud jde o Váš projev, zřejmě plně koresponduje s Vaší inteligencí. "Nazdar" .
No pain - no gain.
i8051
i8051
-
- píše často
chlapi tak jsem byl schopen reprodukovat tu chybu s tim cernym lcd po otevreni vika. zkuste Fn+F2. melo by to naskocit.
me to totiz nedelalo (u myho starsiho nb to delalo), zkousel jsem to nechat i hodinu zavreny ale proste jsem prisel a blik a obraz, no problem.
dneska si ale hraju s dual monitorem (dostal jsem 17" LCD) a tak jsem potreboval zavrit viko a otevru a tma. tak jsem dal Fn+F2 a to vlastne resetuje vystup kam ma obraz jit (tedy zdetekuje jestli neco neni na dsub nebo hdmi) a hotovo. snad rada pomuze. proc to dela? me treba monitor vista nedetekuje.. ukazuje tu klasiku, monitor plug and play ci co a tam muze byt chyba. proste si myslim ze ma hnat obraz jinam.
ale ted mam spis jiny problem. jak mam ten dual monitor, tak jakmile ho aktivuju tak grafika jde na maximum. v idle bezi na ~182mhz ale pri dualu jenom na plose, zadny 3D, bezi 513mhz, tedy na max. coz sux.
nevi nekdo co s tim?
me to totiz nedelalo (u myho starsiho nb to delalo), zkousel jsem to nechat i hodinu zavreny ale proste jsem prisel a blik a obraz, no problem.
dneska si ale hraju s dual monitorem (dostal jsem 17" LCD) a tak jsem potreboval zavrit viko a otevru a tma. tak jsem dal Fn+F2 a to vlastne resetuje vystup kam ma obraz jit (tedy zdetekuje jestli neco neni na dsub nebo hdmi) a hotovo. snad rada pomuze. proc to dela? me treba monitor vista nedetekuje.. ukazuje tu klasiku, monitor plug and play ci co a tam muze byt chyba. proste si myslim ze ma hnat obraz jinam.
ale ted mam spis jiny problem. jak mam ten dual monitor, tak jakmile ho aktivuju tak grafika jde na maximum. v idle bezi na ~182mhz ale pri dualu jenom na plose, zadny 3D, bezi 513mhz, tedy na max. coz sux.
nevi nekdo co s tim?
Sakra trosku se to zakecalo... Cim vic postrehu tim lip
Caute, asi budu dalsi v rade, ktery bude chtit vedet informce zda se vplati jit do koupe MSI, ale snad pochopite, ze je snadnejsi se zeptat nez cist cca. 45 stranek Smile
Hledal jsem na internetu ruzne nazory a postrehy majitelu a celkove vzato nebyly moc kladne - caste prehrivani, hlucnost, sisa, problemy s XP atd. Jedna se mi primo o tento kus MicroStar GX700PX-097CZ. Jsem si vedom, ze to je za malo penez prilis moc muziky, takze bych chtel vedet, kde bude problem a s cim bych mel pocitat Smile
Z par prispevku jsem pochopil, ze to prehrivani bude asi na dennim poradku. Je to nejak kriticke? To by me teda asi moc netesilo, ze mam na stole vypaleny obdelnik Smile
Snad se nejaka dobra duse ozde a neposle me rovnou do jistych mist Smile Diky
Caute, asi budu dalsi v rade, ktery bude chtit vedet informce zda se vplati jit do koupe MSI, ale snad pochopite, ze je snadnejsi se zeptat nez cist cca. 45 stranek Smile
Hledal jsem na internetu ruzne nazory a postrehy majitelu a celkove vzato nebyly moc kladne - caste prehrivani, hlucnost, sisa, problemy s XP atd. Jedna se mi primo o tento kus MicroStar GX700PX-097CZ. Jsem si vedom, ze to je za malo penez prilis moc muziky, takze bych chtel vedet, kde bude problem a s cim bych mel pocitat Smile
Z par prispevku jsem pochopil, ze to prehrivani bude asi na dennim poradku. Je to nejak kriticke? To by me teda asi moc netesilo, ze mam na stole vypaleny obdelnik Smile
Snad se nejaka dobra duse ozde a neposle me rovnou do jistych mist Smile Diky
Prehrivani
Mam GX700 už par mesicu, konkretně řadu 061 a žadny problem s prehrivanim i když všechno beži na max. Občas trochu přetaktuji GPU kvuli Stalkeru a teploty pořad ok. GPU kolem 65 a CPU 50 po hodině hrani. Akorat ho mam podloženy zezadu velkou krabičkou od zapalek Vyfukovany vzduch neni nejak extra horky tak že veřim že čidla ukazuji korektne. XP SP2
MSI GE60 0ND-465XCZ W7
ice_cz: možná by stačilo si přečíst ty 2 reakce hned za tim tvym příspěvkem
trniman: 65 a 50 po hodině hraní? huh, to bych taky chtěl to mám tak nějak idle... každopádně teď sem to posílal znova na výměnu kvuli tomu lcd, zejtra by to mělo dorazit, hlasitý chlazení sem tam taky připsal, prej vyměnil větrák, tak snad to už konečně bude dobrý
trniman: 65 a 50 po hodině hraní? huh, to bych taky chtěl to mám tak nějak idle... každopádně teď sem to posílal znova na výměnu kvuli tomu lcd, zejtra by to mělo dorazit, hlasitý chlazení sem tam taky připsal, prej vyměnil větrák, tak snad to už konečně bude dobrý
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Ahoj muzete mi sem hodit odkaz na nejakou novejsi verzi driveru pro grafarnu v MSI GX700PX 0061cz. Mam verzi co je na oficiallnich strankach MSI. Kdyz hraju CnC kanes wrath a prepnu se po cvhili hrani do winu tak mi naskoci dole hlaska: ovladac pro graficky adapter byl po chybě obnoven. nevim co to ma znamenat tak chci skusit nejakej jinej driver.