Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
já bych tady výběr notebooku viděl následovně. Pokud chceš kvalitu a spokojíš se s normální designem, ber ThinkPad, Pokud chceš designově Eye catching multimediální notebook, ber Pavilion. A chovej se k němu s láskou. Nějak nic víc poradit asi nemůžeme. V téhle cenové kategorii kompromis není. BUd multimediální, nebo kvalitní??Nic víc..
to hp se mi líbí víc.podle mě když se tomu člověk chová normálně tak to musí něco vydržet.ale určitě vše zvážím.určitě si to musím nechat projít hlavou
onne: No tak ke stylovosti má pavilion daleko, něco, co se prodává v každým datartru a tescu je stylovosti hodně vzdálené. ThinkPad má mnohem větší osobní kouzlo...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Thinkpa by som napr. do skoli tahal urcite radsej ako pavilio hlavne ked kamarat zo skoli ma tych pavilionov 4 az ten je na ten dizajn zaujati..
Thinkpad je pomerne jedinecny to som v skole este ani nevidel vacsina kamaratov ani to slovo thinkpad nikdy nepocula...Aj ked vacsine som ho spominal alebo odporucal...
já se před nikým nechci předvádět.chci aby mi to sloužilo co nejdýl. a co jsem se tu dočetl tak vyhrává hodně tohle
Notebook - IBM/LENOVO THINKPAD R61/ C2D T8100/ 15.4" WSXGA+/ 2GB/ NQ NVS 140M 128MB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ FPR/ VIS BU
jo no, bude to nejspíš tím, že to je to nejlepší v poměru výkon/cena/kvalita taky jsem o něm přemýšlel, ale vyhrálo Vostro silnější grafikou, lesklým displejem a NBD v ceně