Notebook do 27000Kč dph
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Notebook - HP PAVILION dv6780/ C2D T8100/ 15.4" WXGA BV/ 3GB/ N8400 256MB/ 250GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ FPR/ HDMI/ A+D TV/ VIS HP
Nevím to hp se mi zdá vzhledově lepší a možná(teda podle mě) i líp vybavený.A neříkejte mi že když se k tomu budu chovat slušně a převážet to v brašně že to nevydrží.Prý si mám(popřípadě že ho koupím) pohlídat kovový panty.Dělaj je u hp? Dneska jsem se zastavil v prodejně v Comfor a říkal mi že by se do toho hp nebál jít.Že teda ibmko má lepší servis,ale že prý jsou jinak v téhle cenový relaci nastejno.
Nevím to hp se mi zdá vzhledově lepší a možná(teda podle mě) i líp vybavený.A neříkejte mi že když se k tomu budu chovat slušně a převážet to v brašně že to nevydrží.Prý si mám(popřípadě že ho koupím) pohlídat kovový panty.Dělaj je u hp? Dneska jsem se zastavil v prodejně v Comfor a říkal mi že by se do toho hp nebál jít.Že teda ibmko má lepší servis,ale že prý jsou jinak v téhle cenový relaci nastejno.
To HP PAVILION dv6780 se zda sice hezci ..ale doporucil bych si ho jit osahat...potom bych si sel osahat THp-R61 ...uvidis sam ....Hp vypada hrozne forove,jako by ti mel zustat v ruce nejaky plastik ci klaveska. osahal jsem oba dva a vim o cem mluvim ...navic mam uplne podobnou situaci a jsem rozhodnut THp-R61 jasna volba ...behem poslednich 2 tydne padnul ze 27 500,- (s dph) na 26 300,- na nejmenovanem serveru a pujde jeste dolu hned jak se zacnou prodavat nove procesory do desktopu ...
-
- Moderátor
-
- Moderátor
onne píše:Otevíralo a zavíralo Kdybych ho začal v obchodě nosit tak by se na mě dívali prodavači divně Ale kdybych jim řekl že zkouším nové titanem zpevněné víko tak by mi uvěřili prostě OKAY Opava
No počkej titanové víko se přece nijak neotestuje, když ho budeš zavíraz a otvírat. Já šasi notebooků testuju, tak že pořádně zatlačím na víko a sleduju, jestli se obraz na displeji zvlní nebo ne, pokud ano tak je to víko o ničem a není žádnou ochranou pro displej...
Zbytek kontrukce testuju pořádným tlakem a sleduju, jestli se prohne a jestli to skřípe. Dobrý je taky na šasi zaklepat a podle odporu plastu zvuku se dá taky hodně poznat...
Prodavači na mě občas koukají divně, ale v pořádných obchodech, kde jsou odborníci, to chápou a vědí, proč to dělám. V takovým datartu nebo electroworldu už je to horší, ale tam se zase nedá moc na nic koukat...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“