EDIT: To co píšou na stránkách UPC, konkrétně toto jsi udělal? "Po výměně koncového zařízení (PC, router) je nutné restartovat modem (vypnutím napájení po několik sekund). "
Prosimte kde sou na strankach UPC ty informace o pripojeni routeru? Ja sem tam nasel jenom dve vety. I Al-Kaida ma prehlednejsi stranky nez tihle pitomci ....
Taky se chystam koupit stejnej router jako mas ty. Koukam, ze sama chvala. Ma taky nejaka negativa?
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
chtel bych se zeptat na asi uplne stupidni otazku, ale je to pro muj klid, ze nekoupim neco spatneho . Do ted jsem pripojeny na internet na PC normalne pres kabel. Poridil jsem si notas a chtel bych, abych se mohl na net pripojit soucasne pres kabel na PC a pres wifi na notasu. Je mi jasne, ze musim koupit wifi router, mam vybrany tenhle https://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1 . Jde mi o to jak ho zapojit. Moje predstava je takova: K pocitaci mi jde normalni kabel z modemu, ktery jsem dostal od O2 (jede mi pres neho i televize) a v pocitaci je kabel zapojeny pres obyc. koncovku RJ45. Muzu ten wifi router zapojit tak, ze vypojim koncovku z PC, strcim ji do routeru a z routeru povedu zas pres obycejny ethernetovy kabel s RJ45 signal do PC? V podstate to bude vypadat tak, ze mezi modem a PC "vlozim" wifi router. Predem se omlouvam za "odborne" vyjadrovani, protoze v tehle oblasti jsem naprosty amater a diky za odpovedi.
Jedna z dulezitejsich veci je, aby mel sifrovani WPA nebo jeste lepe WPA-2, coz ten tvuj ma. Nektere starsi routery maj jenom WEP, coz je dost nedostatecne. Jinak o znacce TP-Link toho moc nevim. Ale ta cena je trosku podezrela ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Já bych do něj asi raději nešel, ale měl by stačit. Na pctuningu vyšla na stejnou značku taková minirecenze, myslím že snad i na tenhle model a docela si pochvalovali.
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Tak jsem si koupil router ASUS WL-520gC, nastavení je opravdu jednoduché, provádí se pomocí průvodce. Já jsem ho měl během 2 minut nastavený, opravdu paráda...
Asi můj dotaz patří jinam, ale chci se zeptat, jak mám udělat aby se notebook připojený k routeru přes wifi viděl s pc připojeným k routeru kabelem? Díky za rady...