heh tak to mas pravdu ,najlepsie je si asi k novemu notasu kupit aj skusacku alebo cim skor uzavriet dobru poistku a ty nemas XPS ze? lebo vidim len konfiguraciu 1520 alebo si prikupil aj XPS do zbierky ? spokojny zakaznik ?
notasy nesbiram, moc brzo jsou z nich veterani tohle je muj prvni vlastni, jinak jsem furt pouzival firemni.
s timhle jsem spokojenej, jenze zdaleka ho nevyuzivam, protoze treba vubec nehraju hry, ale ja radsi mam rezervu, nez abych mel nejaky topidlo.
nazdar. nedavno som sa pytal ci ma ten xps leskly monitor a nedostal som odpoved. chcem len vediet ci je moc leskli ze ked je vela svetla ze sa zle pozera bo sa vsetko leskne ... ako to je?
Camo píše:má leskly, ale ne zase tak moc jako třeba pavilion...
a nebol si s nim uz vonku? alebo nico podobne napr pred oknom ze ti nanho svietilo slnko alebo lampa ... lebo pri matnom ti to moze byt uplne jedno bo vidis stale dobre ale s lesklim nemam vobec skusenosti a nechcem taky co na nom nic neuvidim cez leto
když sedím naproti oknu tak se to dá z max.jasem ( svítí sluníčko ). Když jsem byl minulý rok na invexu, tak tam byl pavilion a měl jas na plno, a když jsem u něho stál, tak jsem viděl pouze odlesky lamp......
takže xps má asi o 40 az 60 % mín lesku...