Myslíte si že ten kdo má notebook Acer je lama?
-
- občas něco napíše
Myslíte si že ten kdo má notebook Acer je lama?
Protože se mi tady nelíbý,jak je tady každý napadán za to že má Acer že je lama, tak hlasujte.
Mám taky Acer, a lama nejsem.
Myslíte si že ten kdo má notebook Acer je lama ?
Mám taky Acer, a lama nejsem.
Myslíte si že ten kdo má notebook Acer je lama ?
Naposledy upravil(a) lucifer007 dne 05 led 2007 20:39, celkem upraveno 1 x.
Acer TravelMate 2492NWLMI
řeknu to asi takhle ... Acer je někde uprostřed ... neni to ani totální shit, ale neni to ani top kvalita ... a kdo si myslí, že notebook je jen o tom jakej má procesor a kolik má RAM a místa na disku ... ten je lama
... sry nechci nikoho urazet, jen mi to ted tak pekne vyslo na smec ... hlasoval sem NE
... sry nechci nikoho urazet, jen mi to ted tak pekne vyslo na smec ... hlasoval sem NE
-
- Moderátor
Taky jsem hlasoval ne, protože samozřejmě ne každý majitel Aceru je lama, ale vzato statisticky, mezi vlastníky IBM se takový procento BFU určitě nenajde - to je realita.
<joke>2lucifer007: Že se jako lama necítíš, neznamená že nejsi .</joke>
<joke>2lucifer007: Že se jako lama necítíš, neznamená že nejsi .</joke>
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- občas něco napíše
Acer mam uz druhej, vzdy zatim spokojenost, ale souhlasim ze limitujicim faktorem je cena. Mit vetsi budget tak bych sel asi do hi-end kde uz myslim takovej rozdil ve znacce neni.
Jinak tema asi vzniklo proto ze kdyz projdes thready v Acer sekci tak v 90% threadu vzdy nekdo napise ze ten kdo ma Acer je Lama a ze Acer je shit. Aspon to je podle me duvod tohoto threadu.
Jinak tema asi vzniklo proto ze kdyz projdes thready v Acer sekci tak v 90% threadu vzdy nekdo napise ze ten kdo ma Acer je Lama a ze Acer je shit. Aspon to je podle me duvod tohoto threadu.
jaaj to je jako rict ze muj kamos co chtel koupit Toshibu a pritom to je dement na druhou sam by si neslozil ani puzzle natoz pak PC nebo ze by umel zandat baterku je BUH protoze chtel Toshibu. Nakonec skoncil u Asusu. Nevim jak vas napada ze uzivatel ACER je lama . V cem konkretne ?? Porad mi to unika !! Nikdo zatim nerekl proc sem vlastne teda lama ???!!!Co krevety proc sem lama ?? Protoze jsem si vubec ACER koupil ? Tak to ses potom zasednutej na jednu znacku protoze se ti nelibi. Nebo proc ?? !
EDIT: Nevim vubec proc se tady flamuje a vyskytuje se tu ze je nekdo lama kdyz ma to a to ! Tay by se melo diskutovat o problemech zkusenostech a ne o tom kdo je lama a proc...Ste Fakt ubohy Vseci co to tady vykrikujete.
EDIT2: Tez muzu rict ze kdo ma ASUS je lama, protoze ASUS znacku nemam rad. V desktopech sem ji uprimne nenavidel. Takze odedneska je ASUS user pro me LAMA. Krevety a dalsi co to tu vykrikujete zamyslete se konecne nad sebou. Nevim proc to tu vubec vykrikujete ubozaci.
EDIT: Nevim vubec proc se tady flamuje a vyskytuje se tu ze je nekdo lama kdyz ma to a to ! Tay by se melo diskutovat o problemech zkusenostech a ne o tom kdo je lama a proc...Ste Fakt ubohy Vseci co to tady vykrikujete.
EDIT2: Tez muzu rict ze kdo ma ASUS je lama, protoze ASUS znacku nemam rad. V desktopech sem ji uprimne nenavidel. Takze odedneska je ASUS user pro me LAMA. Krevety a dalsi co to tu vykrikujete zamyslete se konecne nad sebou. Nevim proc to tu vubec vykrikujete ubozaci.
tento účet již není aktivní.
-
- Moderátor
Jediny problem je ten ze o cem tu meles nevis ty...
Myslim ze pojem "vetsina lidi co ma Acer sou lamy" je docela jasny, a pokud se mezi ne tahle chces dobrovolne zaradit tak ja to mohu rozsirit a muzu te jmenovat jestli chces...
Myslim ze pojem "vetsina lidi co ma Acer sou lamy" je docela jasny, a pokud se mezi ne tahle chces dobrovolne zaradit tak ja to mohu rozsirit a muzu te jmenovat jestli chces...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)