Dell vs Sony (obecně)
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Vyprodejove FZ21Z se da sehnat za slusne prachy... pritom oproti 31M ma jen mozna slabsi procak(2,2GHz 4M L2 vs 2,4GHz 3M L2) a mensi RAM, coz je otazka 2 tisic korun za nove 2x2GB moduly...
Co se tyce prislusenstvi, tak to resi ebay... zdroj sem koupil i s postovnym za 700, baterka tam vyjde na 15-20stovek takze standard
Co se tyce prislusenstvi, tak to resi ebay... zdroj sem koupil i s postovnym za 700, baterka tam vyjde na 15-20stovek takze standard

Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
mobilcarl píše:nemyslím si že by měl onne zkušentosti s VAIO..nebo se pletu??já proti němu nic nemám..určitě je to čupr kluk, ale už si tady 2 měsíce vybírá notebook mezi acerama a furt to mění..
onne je super chalan,ale nevie sa rozhodnúť ako ja,ja by som chcel ten soňačik,ale každý hovorí,že sú to vyhodené prašule

lidi já bych chtěl mít vaše starosti..být zoufalý z výběru notebooku, to je fakt hrozně vtipný...normálně bych ti doporučoval dát všechny prachy na charitu a skočit z nuseláku...ne to byl vtip:D Mě osobně se VAIO nelíbí. A radši bych šel z těchto dvou do ThinkPadu, ale záleží na tobě co od toho očekáváš..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
mobilcarl píše:lidi já bych chtěl mít vaše starosti..být zoufalý z výběru notebooku, to je fakt hrozně vtipný...normálně bych ti doporučoval dát všechny prachy na charitu a skočit z nuseláku...ne to byl vtip:D Mě osobně se VAIO nelíbí. A radši bych šel z těchto dvou do ThinkPadu, ale záleží na tobě co od toho očekáváš..
Daľší odporca VAIO

Zpět na „Jaký vybrat notebook“