ZKUŠENOSTI S Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ. (LX.AG20J.202)
tak lidi zkousel jsem vistu RTM verzi............tak instalace za 35minut..........muj notebook je amd turion 2,0GHZ.....1024mb ram ddr2 + 128 mb ati x 1300 +120 gb hdd..............no reknu vám............výkon byl ohodnocen na 3,5 !!! a AERO !!! paráda............doporučuji zkusit!!!!! paráda.........mam to ten nainstalovane a super!!!!!!!! nic jsem pořádne nezkousel nainstalovat ale casem vám sem napíšu zalší mé zkusenosti!!! zdarec....
Jata píše:Jak to teda je s tou pamětí, poběží v dualu když tam bude 1GB + 512MB nebo ne?
no to by me taky zajimalo ... nejlip se to pozna kdyzto zmeris nejakym SW ,,, na jednom modulu a pak na dvou modulech ... na dvou by se mel zvednout prutok dat o cca 20% ... a ikdyz to fungovat bude tak podle me ne v meznich situacich ... az vycerpas kapacitu vetsi pameti, tak logicky nebude mozne data delit a vykon klesne na uroven jednoho modulu
Dual channel jezdi jen pri 512+512 napr. v jinych kombinacich pameti nepropousti 128 bitovkou ale 64 . Zkouseno na desktopu pri kombinaci 512 MB jela na 128 bitu, kdyz jednu nahradite 1024 modulem razem uz jen 64 bitu. Tak to funguje u desktopu a myslim, že ani na Notebooku to neni jinak
tento účet již není aktivní.
mbelas píše:tak lidi zkousel jsem vistu RTM verzi............tak instalace za 35minut..........muj notebook je amd turion 2,0GHZ.....1024mb ram ddr2 + 128 mb ati x 1300 +120 gb hdd..............no reknu vám............výkon byl ohodnocen na 3,5 !!! a AERO !!! paráda............doporučuji zkusit!!!!! paráda.........mam to ten nainstalovane a super!!!!!!!! nic jsem pořádne nezkousel nainstalovat ale casem vám sem napíšu zalší mé zkusenosti!!! zdarec....
No to je super.Ak budes mat nejaky cas nazvys tak sem mozes dat aj nejake zaujimave screeny.
jen abych tu vyvratil nejaky veci co pise ACERtechnik,maxxz
dual ti pojede jen pokud mas dva stejne (kapacitne predevsim) moduly, ale na tom cipsetu co mas (915ka) dualchannel nic neprinasi
dualchannel ti navysi vykon az u centrina 3. generace, kde ovsem nemusis mit ani dva kapacitne stejne moduly
dual ti pojede jen pokud mas dva stejne (kapacitne predevsim) moduly, ale na tom cipsetu co mas (915ka) dualchannel nic neprinasi
dualchannel ti navysi vykon az u centrina 3. generace, kde ovsem nemusis mit ani dva kapacitne stejne moduly
Naposledy upravil(a) Krevety dne 23 pro 2006 18:37, celkem upraveno 1 x.
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
MBELAS mam este otazku.ked si nainstaloval vistu RTM ake si tam pouzil ovladace.nasli si wokna vsetko sami alebo si pouzival ovladace ktore su na stranke http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html ???