Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
to leon !!
reknu ti to tak...v biosu nemuzu vubec zadne sdileni s RAM nastavovat a ve windowsech taky NE !!!!! ta grafika si to bere při vytížení !!! ja mam verzi biosu 2.0 a uvazuji o vyssi verzi !!! ja mam ati x1300 a ne ati express 1100 !! pozor na tohle...!! vcera jsem dělal testy pres program crystalamark06 a vyšlo mi že vykon grafiky (X1300) je TŘETINOVÝ OPROTI ATI X300 !!!! takze nejake divné ne? ten výkon te x1300 je opravdu slabý ikdyž by měl bejt pravej opak !!!! tak kde je problem to by mohl vědět jen mozna ACERTECHNIK ?? taky bych rad hypermemory u grafiky vypl ale nejde to !
!
!
noo ja si necham poradit tam kde jsem ho kupoval.........at mi vše nastaví a ukáže a myslis ze pomuze flashnout bios? pokud by tohle pomohlo tak bych to tak bylo by fajn !!! no ve stredu volam technikovi a domluvim se s nim ....a pak se jeste tadyk ozvu !! ale fakticky to nechapu !!takovy mizerný grafický výkon........ no a v ton programku na testovani vykonu mi to psalo ze mam chipset ati 200m ??? a mám mít ati express 1100 ? to jsem taky nepochopil........co teda s tím dál?
-
- Moderátor
´hodim pocitac do zásuvky...vse se nastavi na maximum i powerplay a vse je nstaveno v 3D tak. ze si to nastavi aplikace.....ikdyz dam manualne tak to vubec nepomaha !! no oproti x300 má ta moje ati x1300 tak třetinový výkon....... tak nechapu v čem to může být tohle too !!!! nejaký divný !! pomohl by flashnuti biosu ??
-
- Moderátor
Podle toho co pises to vypada jako bys mel nejakym velkym omylem kus ktery disponuje chipsetem ATi 200M a v tom integrovanou grafiku 200M, muzes si zkusit overit grafiku pomoci programu EVEREST 2.20 Home Edition, ten ti zjisti o notasu vse, pokud tam bude jina grafika nebo neco v neporadku tak bych to poslal na reklamaci
PS: program stahnes zde http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/
PS: program stahnes zde http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/
X1300
Má tady někdo notebook Aspire5101 LX.AG20C.006 s 1GB RAM a grafikou X1300, a funguje bez problémů na hry atd. ???
Zatim jen vidim ze ty co maj grafiku 1100 tak neresej zadny problemy a ty s grafikou X1300 (viz. mbelas) maj problemu az az.
Chci kupovat ten s X1300 (kvuli hram) ale zatim me to spis odrazuje tak chci vedet jestli to vubec nekomu funguje pri tehle grafice
Zatim jen vidim ze ty co maj grafiku 1100 tak neresej zadny problemy a ty s grafikou X1300 (viz. mbelas) maj problemu az az.
Chci kupovat ten s X1300 (kvuli hram) ale zatim me to spis odrazuje tak chci vedet jestli to vubec nekomu funguje pri tehle grafice