Možná už jste si všimli, že se dell v česku rozhodl nabízet zbytek z portfolia XPS, tedy 1730 a 2010. Jsem zvědavý, jaké ceny nasadí a jestli půjdou na odbyt...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
já bych si v dnešní době už nekoupil procák Core Duo... no asi by mi chyběla i Vista, protože za ten více než měsíc užívání jsem si na ni už zvykl a na XP bych se už nevrátil... navíc, když u našich sousedů jde koupit XPS 1730 s SLI
Musím říct, že mě Dell opravdu hodně překvapil, skoro se mi až chtělo zrušit objednávku XPS M1530. Myslím si, že ceny budou dosti vysoké, tak u něj přece jen zůstanu. Necháme se podat...
Docela se mi libi XPS M1710, muslim si ale, ze se bude jednat o novejsi model - M1730. Vim, ze objednavka zrusit jen tak nejde, asi jen nezaplatit fakturu do 10 dnu, pak pry povazuji objednavku za zrusenou, ale to ja spis myslel jen tak s usmevem...
naprosto souhlasim, M1710/M1730 jsou spise nahrady za desktopy - hmotnost, velikost... Ale pekne sviti Znova musim zopakovat, ze jsem zvedav, jake nasadi ceske zastoupeni ceny.
Vzhledem k tomu, ze je cca. o 1300 $ drazsi, typoval bych to na 65 taliru, ale to je ciste muj soukromy odhad. Cenu M2010 uz radeji ani odhdovat nebudu.