Předem děkuji všem za pomoc
Problém s malým rozlišením
Problém s malým rozlišením
Zdravím, koupil jsem si starší NB Toshiba Satellite Pro 4300 na starší hry. Vše funguje v pohodě, ale když pustím hru s malým rozlišením nebo když zmenším rozlišení NB, tak né že by se obraz roztáhl na celou plochu, ale zmenší se na zadané rozlišení a kolem zůstane černá obrazovka. Neexistuje prográmek, který by tento nedostatek odstranil? Popř. jak by se to dalo odstranit?
Nemám křišťálovou kouli, abych věděl jakou máš grafiku.
Předpokládáme-li, že jde o ATI. Což je varianta, kterou mám já. Stačí najet do Catalystu a Vlastnosti Displeye -> Změna měřítka displaye - celá plocha displaye (zaškrtnout). U Nvidia variant to funguje podobně, tuším, že to mají v forcewarech taky podobně řešené. Pokud jde o Intel nemůžu sloužit. Pokud jde o SiS už vůbec ne, tam doporučuju updatovat na poslední verzi ovladačů od výrobce.
Nejpr nám tu musíš napsat o jaký se jedná Hardware, pokud nevíš, stáhni si program Everest a tam to zjistíš všechno.
Předpokládáme-li, že jde o ATI. Což je varianta, kterou mám já. Stačí najet do Catalystu a Vlastnosti Displeye -> Změna měřítka displaye - celá plocha displaye (zaškrtnout). U Nvidia variant to funguje podobně, tuším, že to mají v forcewarech taky podobně řešené. Pokud jde o Intel nemůžu sloužit. Pokud jde o SiS už vůbec ne, tam doporučuju updatovat na poslední verzi ovladačů od výrobce.
Nejpr nám tu musíš napsat o jaký se jedná Hardware, pokud nevíš, stáhni si program Everest a tam to zjistíš všechno.
tento účet již není aktivní.
-
kiposukjange
- guru
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“