v3505 - nefunkcni / chybejici wifi?

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
ackee
občas něco napíše

v3505 - nefunkcni / chybejici wifi?

Příspěvekod ackee » 30 bře 2008 21:59

Zdravim,
jsem cerstvym majitelem v3505 a mam docela zasadni problem s Wi-Fi.

* V Linuxu po lspci vubec wi-fi nevypise, zkousel jsem ipw3945 i novy ilw3945 a nejen ze ji nenajde, ale ani nepise, ze by tam bylo nejake nezname zarizeni. Dmesg taky mlci.
* Ve Windows XP jsem se po instalaci vsech ovladacu, vcetne tech pro wifi, dostal do faze, kdy je vsechno dle spravce zarizeni nainstalovano (nikde neni vykricnik, nebo tak neco...), ale wifi v systemu vubec neni. Zajimave je, ze Bluetooth (zrejme) funguje, protoze nejaka zarizeni v dosahu nasel (osobne zadne nevlastnim, ale bydlim v panelaku ;))
* Tlacitko na zapinani wifi - stejne tak jako Fn+F10 - nic nedela, dioda na notebooku se vubec nerozsviti.

=> V BIOSu v 'Advanced' je 'Wireless Default Setting' jako Enabled, ale je to zasedivene, neda se to prepinat, Bluetooth se prepinat da.

Nemate nekdo nejaky tip, predtim, nez to odnesu do servisu?

Diky,
Marek

ackee
občas něco napíše

Příspěvekod ackee » 02 dub 2008 00:32

Tak ve FSC na Evropské v Dejvicích mi řekli, že tam skutečně Wi-Fi není a ani být podle databáze prodaných výrobků nemá. Musím říct, že jsem byl mile překvapen tím, jak rychlí a vstřícní byli - dvě hodiny poté, co jsem tam notebook přinesl mi volali, že už na to, kde je problém, přisli. Napsali mi alespoň do výsledku opravy, že tam Wi-Fi není - v Alzasoftu na to koukli, řekli, že se to občas stane a ať přinesu krabici, že mi vrátí peníze.

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“