Myslíte si že ten kdo má notebook Acer je lama?
Vim presne o cem mluvim. Kdyz v kazdym topicu se objevuje ze je uzivatel ACERU lama je jedno jestli je tam vetsina. Proste utocis na uzivatele ACERU. Presne to same bych mohl rict ja o tobe a v kazdym topicu o tvych milovanych Toshibach (tim nerikam ze toshiba je spatna, nekoupil bych si ji ale myslim si ze jsou kvalitni) to pekne zduraznit. Strasne to obtezuje v textu to vycniva pritom se mluvi treba o ovladacich ale mezi tim si clovek cte prispevek vetsina useru aceru je lama. Ale proc ? Kdyt to nepatri do tematu . co vede lidi jako ses ty (rasisty jak rikam ja) k tomu kazit topic temahle vykrikama do tmy ?
tento účet již není aktivní.
Aha tak to reknu rovnou ze mas komplex a citis se urazeny kdyz vetsina Acer useru jsou LAMY
Jo jinak jestli si myslis ze jsem zaujaty nejak pro nebo proti Toshibe tak je mi to maximalne u pr**
Jo co se tyce prispevku mozna OT mam, ale po me nechtej abych zacal hledat to tvoje
Jo jinak jestli si myslis ze jsem zaujaty nejak pro nebo proti Toshibe tak je mi to maximalne u pr**
Jo co se tyce prispevku mozna OT mam, ale po me nechtej abych zacal hledat to tvoje
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
komplex ? Komplex z toho fakt nemam. Naopak ja se netajim tim ze mam ACER ostatne je mi to u pr*** ale jestli si to nepochopil tak sem myslel tim co jsem psal vejs, ze je zbytecny v topicu napr. o ovladacich psat najednou ze jsou uzivatele ACERu lamy. To uz neni OT. Vyvolas tim Flame a tim si musis bejt jistej vid Kazdej si totiz chrani co ma. A vsadim se ze kdyby ti nekdo tady psal jak mas na nic notebook tak se tu budes hajit a klidne tady ted napis neee to ne ja na to kaslu budu ti to verit OT prispevek je mimo tema ale to co napises je flame a v tom je rozdil priste si tam hod <flame><\flame>
EDIT: Dale uz jen SZ nebudeme to tu bombardovat
EDIT: Dale uz jen SZ nebudeme to tu bombardovat
tento účet již není aktivní.
-
- Moderátor
Kazdy raz zacal s nejakym notebookom.tento Acer je moj prvy a zobral som ho hlavne koli tomu ze za celkm slusnu cenu ponukol dobre hardwarove vybavenie.Ine znacky ponukli to iste za vyssiu cenu.A co sa tyka spracovania sasi pokial sa k nemu nespravate ako keby to nebolo vase tak to aj dlho vydrzi.Treba sa o notebook aj obcas starat.Ako o kazdu vec.Pokial mi dlho vydrzi a nebudu s nim problemy tak nemam dovod si si kupit v buducnosti znova notebook ACER
-
- Moderátor
Však jasně, ale tenhle spor je trochu o něčem jiným. Když běžný Franta uživatel kupuje nový ntb, tak ho zajímá nízká cena, v lepším případě poměr cena/výpočetní výkon, tudíž zpravidla skončí u Aceru nebo podobné značky, která mu nabídne, to co chce. Najdou se samozřejmě i vzdělaní, kteří si Acer koupí s tím, že vědí do čeho jdou, ale statisticky to vyjde, že v průměru jsou Aceristé lamy. Je to podobné jako spory Windows x Linux, taky někdo může říct, že uživatelé windows jsou lamy, sice to zdaleka neplatí všeobecně, ale ve většině případů pravdu mít bude.
Spíš nechápu, že kvůli tomu někdo dokáže urazit a do krve se hádat, samozřejmě bysme se měli takovým generalizacím vyhejbat, ale rozhodně to nepovažuju, za nic tak závažnýho.
Spíš nechápu, že kvůli tomu někdo dokáže urazit a do krve se hádat, samozřejmě bysme se měli takovým generalizacím vyhejbat, ale rozhodně to nepovažuju, za nic tak závažnýho.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Ten kdo udělal tohle hlasování asi docela nepřemýšlí... garantuju,že 99% odpovědí bude,že jde o prachy.
Taky mám rád právě tyto "zákazníky" acerů... ale když vás to baví tak si tady rozebírejte slovíčkaření. Acer je nejlepší značka na notebooku poměrem cena/výkon . A jelikož je nejprodávanější.. a nejrozšířenější.. tak se asi nebude orientovat na profíky... žejo....
Mimochodem... někde sem něco četl o IBM.. IBM už neexistuje.. teď to je Lenovo
Další otázka je,jestli tady všichní ví,co znamená slovo lama
BTW. Pokud někdo počítačům rozumí a pracuje s nimi.. nemá NB za 25tis...
/vsuvka: Nechci nikoho napadat,,, koneckonců mám Acera taky... ale asi každej pochopí proč /
Taky mám rád právě tyto "zákazníky" acerů... ale když vás to baví tak si tady rozebírejte slovíčkaření. Acer je nejlepší značka na notebooku poměrem cena/výkon . A jelikož je nejprodávanější.. a nejrozšířenější.. tak se asi nebude orientovat na profíky... žejo....
Mimochodem... někde sem něco četl o IBM.. IBM už neexistuje.. teď to je Lenovo
Další otázka je,jestli tady všichní ví,co znamená slovo lama
BTW. Pokud někdo počítačům rozumí a pracuje s nimi.. nemá NB za 25tis...
/vsuvka: Nechci nikoho napadat,,, koneckonců mám Acera taky... ale asi každej pochopí proč /