Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mobilcarl:
No to sampansky a jahody me nejak rozhodilo ... Ja sampansky pri beznych prilezitostech nepiju, protoze se spatne snasi s pivem ...
Sakra to uz je poradne dlouho, co sem chodil do tanecnich. A vubec, co tady ku*** delas, nelejvat mladistvejm je zakazany ...
No to sampansky a jahody me nejak rozhodilo ... Ja sampansky pri beznych prilezitostech nepiju, protoze se spatne snasi s pivem ...
Sakra to uz je poradne dlouho, co sem chodil do tanecnich. A vubec, co tady ku*** delas, nelejvat mladistvejm je zakazany ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ale asi jo ... Kdyz se tak zamejslim, tak tam chodi i nekteri profesori z Fyzikalniho ustavu ... Jenom kdyz nekdo rekne, ze chodi do tanecnich tak se mi automaticky spoji s tim vekem, kdy sem byl vozralej po trech pivech ... Ja sam sem vydrzel pouhe dva roky ...
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 30 bře 2008 22:42, celkem upraveno 1 x.
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
no já právě na střední nebyl a prostě mi jednoho krásného dne ( v 11 večer) zavolala moje krásná kámoška, jestli bych nechtěl chodit do tanečních. Byl jsem po rozchodu s holkou, tak si říkám proč ne?..ale je to hrozný..jsou tam samí puberťáci a vůbec mi nedovolujou svým chováním ukázat můj taneční potenciál..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Damianus: Co takhle poker nebo Voko?
Jinak C & C 3 Tiberium Wars a C & C Generals a nedavno Star trek Armadu. Taky MS Flight Simulator a Orbiter, ale ten se po siti moc parit neda ...
Mobilcarl: Tak to te lituju ... Zkousels ty smrady zpohlavkovat?
Mozna by byly lepsi tanecni pro vysokoskolaky ....
Jinak C & C 3 Tiberium Wars a C & C Generals a nedavno Star trek Armadu. Taky MS Flight Simulator a Orbiter, ale ten se po siti moc parit neda ...
Mobilcarl: Tak to te lituju ... Zkousels ty smrady zpohlavkovat?
Mozna by byly lepsi tanecni pro vysokoskolaky ....
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 30 bře 2008 22:49, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No vozrat se a pak jit parit hry, to je teprv ta spravna sranda ...
Damianus: No ja uz dneska asi ne, ale nekdy urcite ...
Damianus: No ja uz dneska asi ne, ale nekdy urcite ...
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 30 bře 2008 22:52, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“