Mam ntb MSI ER710X - 054CZ a nejde webcam. Ovladac jsem stahovala z http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1177 (Bison Webcam Driver), ale mam nainstalovany Win XP. Pisou tam, ze je to i pro XP, ale muze v tom byt problem? Nevite nekdo o jinych ovladacich?
Jj to sem delala. Stahla jsem jeste jiny ovladac a kdyz chci spustit digitalizaci tak se mi pise "You haven´t video device." Takze nevim ... je mozny ze by nebyla zapojena?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
tak přímo instalačku nenašel .. modifikoval si nějak tu co měl + hodně sraní atd ... neviděl jsem to, nemůžu sloužit, mimochodem taky chodí sem na forum tak ho pošťouchnu ať to sem napíše ...