Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
TO maxxz
jo a tobe to ukazuje v EVEREST 2.20 Home Edition že máš jakej chipset ?? mi to ukazju teda ve vsech prográmcích !!! že mam x200m chipset teda !a patch od acer jsem si dával taky a porad mi ukazuje x200m chipset ! je to divné teda mám mít x1100 chipset ! no ale delal jsem tésty latenci pameti+cteni a zapis a teda hodnoty jedny z nejlepsich !vlezl jsem se v latencích do první pětky a v ctení a záppisu do první desítky ! no tak mam 512+512mb ram v dualu tak to musí jít vidět !!!
Grafika X1300
Tak to netusim proc ti ta grafika X1300 tak blbne, ja si tenhle notebook chci taky koupit ale zatim me to spis odrazuje, sekaji se ti tam hry jako napr CS 1.6 ?
grafika a hry
maxxz píše:CS 1.6 se neseka ani me na ty integrovany resp. takova prehistoricka hra snad dneska bezi na vsem bez cuku, ja mam plnejch 72 fps je tam omezovac engine vic stejne neumi
MAXXZ: Co na svym notebooku (510MB RAM a grafika 1100) rozchodis za hry? jde tam treba CoD 2, Half-life 2, CS Source nebo NFS Carbon ??
CoD2 na nejnizsi detaily v nativnim 1280x800 beha s 40 minimalne 30 fps. Half Life 2 bezi na nativnim rozliseni v low detailech a v 800x600 beha na medium fps zase tak minimum 30. CS Source je to same co HL2. NFS carbon v 800x600 i na medium do 29 fps a nebo na low od 30 tak do 35
tento účet již není aktivní.
jeste otazka
A to mas RAM 512 nebo 2x512 (1024) ??
A co je prosimte to nativni rozliseni?
A co je prosimte to nativni rozliseni?
Re: jeste otazka
Nativni rozliseni pro ten LCD panel je 1280x800. 2x512 MB ted ji tam ale nemam zandanou protoze odjela do notebooku kamose nez mu poslou z reklamace jeho.
hry na 110
jeste k tem hram - to jak si psal ze to zvlada CoD 2 v nativním rozlišení atd. - to jsi zkousel s jednou 512 ramkou nebo se dvema (1GB) ??
s jednou i se dvema. Ale co jsem psal uz bylo se dvema. s jednou to v nativnim na low obcas jezdilo i pod 30...
EDIT: jenze ja to jen zkousim a pak odinstaluju ja moc hry nehraju krome fifa a qIII a obcas CS 1.6, ktery jsem hraval aktivne.
EDIT: jenze ja to jen zkousim a pak odinstaluju ja moc hry nehraju krome fifa a qIII a obcas CS 1.6, ktery jsem hraval aktivne.
Naposledy upravil(a) maxxz dne 06 led 2007 15:18, celkem upraveno 1 x.