Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Tak to jses docela drsnej notebookar ja se ted koukal po nejakych T61, co by stali za hrich, ale ani jeden kousek mi nevyhovoval. Stejne nejsou prachy, takze to zas tak horky neni ikdyz pokud by se vazne postestilo a spadla mi ted nejaka dobra a placena prace, tak by to nemuselo byt zas takove sci-fi... kazdopadne, jsem koukal po Teckach co by splnovali hlavni pozadavky, a to 14,1" velikost, integrovana grafika a pokud mozno i vyssi rozliseni nez WXGA... ale je to tak, ze vzdy aspon jeden z techto pozadavku nesplnuje.... Bud je to 15,4", nebo ma Quadro NVS (vydrz je pry stale cca 4hodiny, ale diky integrovane by ta vydrz byla jeste vetsi, coz je ma priorita), nebo ma sice 14" a integrovanou... ale rozliseni je XGA 1024x768, coz je uplna silenost.
F3JC-Moj book(Uz mam OS v poriadku a ten SOURCE si kludne mozeme dat)
-moj stary book(Ma 4 rokoy a nikdy sa na nom nic nepokazilo)(A cs-source tam bohvie ako nefacha)
A6KM- je bratov stary book ktoreho sa mam akoze zbavit(Predat) a momentalne som ho vycistil...)
HP compaq 6720s je viacmenaj book ale viacmenej ho tu mam ja...(Je s 512MB RAM a momentalne vistou takze SOURCE na tom nefacha)
-moj stary book(Ma 4 rokoy a nikdy sa na nom nic nepokazilo)(A cs-source tam bohvie ako nefacha)
A6KM- je bratov stary book ktoreho sa mam akoze zbavit(Predat) a momentalne som ho vycistil...)
HP compaq 6720s je viacmenaj book ale viacmenej ho tu mam ja...(Je s 512MB RAM a momentalne vistou takze SOURCE na tom nefacha)
Naposledy upravil(a) polo dne 19 led 2009 20:44, celkem upraveno 2 x.
to je v klidu ale když mi 6x za den píše někdo, že mu nejde Hamachi tak ať táhne do píče s prominutím existuje taky google.cz apod. vyhledávače co mu poradí. Nebo mi píšou o tom co si vybrat za notebook atd. tak na co je forum ? sem mohl nechat na uvodni strance tady mate icq je to jak forum ale jen s jednom clovekem
tento účet již není aktivní.
Mna SZ velmi potesi samozrejme nie ta posledna co som dostal s tym ze sa ma niekto pokusal presvedcot screenmi z everestu ze kazde Core 2 Duo ma 8MB L2 cach a ten dotycny sa o to pokusal u vela ludi aj vo fore... Hlavne ze podla jeho slov je expert
(PS: samozrejme v evereste bolo len 8M (Necital to v spravnom riadku)ako oznacenie architektury CPU a hned o 3 riadky vyssie bolo 4MB zdielane pre obe jadra )
(PS: samozrejme v evereste bolo len 8M (Necital to v spravnom riadku)ako oznacenie architektury CPU a hned o 3 riadky vyssie bolo 4MB zdielane pre obe jadra )