GX 600
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
jo youtube je stream ktery se nevaze na ovladace s notasem nic nemas odinstaluj kodeky a vycisti registr potom znovu nainstaluj pokud nepomuze musis prozkoumat nastaveni kodeku
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Damianus píše:Tak me tak napada provozuje tu nekdo linux na tom stroji??? Jde spustit 3d akcelerace?
uz jsem to tady tusim psal jedu ciste na linuxu a jede vsechno vcetne ctecky karet a jedine co jsem nezkousel je hdmi... kamerka bez problemu wifi taky 3d akcelerace tezce zkousena na wowu kde dosahuje moc peknych vysledku 160 fps toho jak to vypada si nevsimejte jakoze tam jsou ty okynka a je to pruhledne a nic tam neni tak to jsem zacinal predelavat UI
ahojte ja som s SR s MSI bookom mam len dodre skusenosti mam ich az dva mam aj CX710PX aj GX600E mam ich asi pol roka a nemam snimi ziadny problem.
Ale mal by som otazku GX600E to je jen s procakom T7700 a Grafika 8600m GT a ma 2Gram ale da sa rosirit az na max (4G) ale tu som mal mensi problem chcel som si tam osadit 2x2gram ale nechcely mi ist skusal som aj znacku apacer aj kinghsto ale nesli po zasadeni do slotu mi buk ani bios nenabutoval ani s jednou znackov ramiek sice pri apceri mi jedna 2G isla ale dve uz nie. tak sa chcem opytat ci mi nevie niekto poradit co by sa stim dalo robit?? V notase su ramky znacky Transcendent ale ja ich na slovensku neviem zohnat a aj tak neviem ci by to snimy slapalo prosim o radu:) dakujem
Ale mal by som otazku GX600E to je jen s procakom T7700 a Grafika 8600m GT a ma 2Gram ale da sa rosirit az na max (4G) ale tu som mal mensi problem chcel som si tam osadit 2x2gram ale nechcely mi ist skusal som aj znacku apacer aj kinghsto ale nesli po zasadeni do slotu mi buk ani bios nenabutoval ani s jednou znackov ramiek sice pri apceri mi jedna 2G isla ale dve uz nie. tak sa chcem opytat ci mi nevie niekto poradit co by sa stim dalo robit?? V notase su ramky znacky Transcendent ale ja ich na slovensku neviem zohnat a aj tak neviem ci by to snimy slapalo prosim o radu:) dakujem
Damianus píše:NeoPlex píše:dopln budu jen rad dik
tak nic bouzel se mi to z cd nepodarilo
ale myslim ze ta fleska neni spatne reseni je to rychle a fleska stoji dnes 150
no mne se to prave z cd povedlo:) v neru sem si udelal bootovaci cd k tomu prihodil tu slozku s biosem a pohoda nabootoval jsem z cd a udelal upgrade vlastne sem ten HP programek ani nepotreboval
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no vidis ja mel uz stare RW a nejak se nechtelo nacit tak jsem to sice zkousel ale neslo to a dale jsem nezkousel
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
-
- občas něco napíše