Prosim pomoc-sekaji se filmy!!
Prosim pomoc-sekaji se filmy!!
Vlastnim notas aspire 1200 1ghz procesor celetron 380mb ram 32 on board grafika.problem spociva v tom ze po sformatovani a nainstalovani winu se dvd nebo divx filmy nesekaji.Po nejake dobe(occa5dnu) a to je pravidlem se filmy zacnou sekat jak z dvd rom tak z pevneho disku. procesor maka na 100%!!!Opravdu uz nevim co s tim. Myslim si ze by filmmy i takova konfigurace mela snad zvladat ne? Dekuji za odpoved
Naposledy upravil(a) Elcoyote dne 16 bře 2008 13:44, celkem upraveno 1 x.
V takom pripade by to malo zvladat , ine narocne veci nemaju niaky problem?(Myslel som si ci tam nahodou nechces prehravat nieco ako H.264 ci VC.1 preto ta moja prva otazka)
vadny disk- otestuj ako sa ti to bude spravat na niecom inom napr.hry ,Mozes vyskusat programi typu Hdtune,HDDlife ci memtest na pamat...
vadny disk- otestuj ako sa ti to bude spravat na niecom inom napr.hry ,Mozes vyskusat programi typu Hdtune,HDDlife ci memtest na pamat...
Naposledy upravil(a) polo dne 16 bře 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
To je klasika u windowsu, u pomalých notebooku stačilo nainstalovat skype, icq a HP tiskárnu a po 2 měsících, když jsem zapnul PC jsem se mohl jít klidně najíst než systém najel. Nejlepší je nainsalovat windowsy, nahrát všechny drivery a pak zálohovat systém třeba pomocí acronisu. Jakmile nastane problém dáš v acronisu obnovit systém a za 20 min. máš kompletní systém na čistém HDD.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G