no AUDI mám a zatím jsem na používání nespozoroval nějakou závadu ....
> ale když to tak po tobě čtu tak se divim, že jsem si nekoupil tráboše, perspektivnější auto, kterému musim u pumpy ředit benzím s olejem ... není v něm určitě zima a konfort bude asi taky na dost vysoké úrovni, nebo se pletu?
> na druhou stranu prachobyčejné audi (to mé koštuje něco lehce přez milion) v plné výbavě ... palubní počítač, dvd, vyhřívané sedačky atd. 24hod/den 7dní v týdnu ADUDI SERVIS na mobilu ...
>> njn na tom něco bude ...
uvedu jeden příklad kvality Tvého MSI
>konkrétně model MSI GX700:
-kamarád z jednoho nejmenovaného Eshopu udělal test ... vyzkoušel 9 konfigurací stejných noteboků MSI a zjistil, že 7 z nich nemá totožný hardware > ten má jinou značku HDD, ten zas jinou webcameru u dalšího byl zase jiný touchpad nebo bluetooth .... ha? tomu říkáš seriozní přístup?
->v neposlední ředě jsem se u reklamovaného MSI setkal, že vrátili opravený, lež vyměněný monitor (původně se jednalo o 1680*1050) a domů se pak vrátilo 1440*1050 ,,,, je toho hodně, co by jsem tomuhle Microstar Internacional mohl vyčíst, ale bohužel pozitiv moc nenapočítám ..
>BTW: víš, že některé řady MSI se (i když se o tom moc nemluví) musí v německu stahovat z prodeje?
... To bude asi tim jakej je to HIGH-END našláplej stroj, a aby neruinoval ostatní výrobce?
THE-END