MSI ex600 vs ex700 vs ?? (do 25 000Sk)
-
- Moderátor
-
- Moderátor
vím to z tiskových zpráv které jsem u tom cloubooku max pročetl ...
> do evropy se dovážet bude a neměl by se vyhnout ani česku
-> malinko se ted o podobné klumpy zajímám vzhledek faktu, že si něco takého chce pořizovat miláček
TO damianus: ten náspis v popisku DEKSTOP: DELL XPS 1730 vypadá víc než debilně ... proč si si za zlomek ceny nekoupil pořádnej dekstop s nerovnatelně vyšším výkonem?

-> malinko se ted o podobné klumpy zajímám vzhledek faktu, že si něco takého chce pořizovat miláček

TO damianus: ten náspis v popisku DEKSTOP: DELL XPS 1730 vypadá víc než debilně ... proč si si za zlomek ceny nekoupil pořádnej dekstop s nerovnatelně vyšším výkonem?

Naposledy upravil(a) neoexnet dne 04 dub 2008 17:45, celkem upraveno 1 x.
Toshiba R600-10W
Damianus píše:Santas píše:Damianus píše:no nevim ale urcite ta grafika na hry moc nebude nebudu podporovat MSI ale pokud chces nejake slusnejsi hry atd tak hledej Geforce 8600m GT nebo ATI 2600HD
ja ten nb nechcem len na hry... ja si hru zahram raz-parkrat za mesiac. Nezdielanu grafiku chcem preto, lebo ked sa uz rozhodnem si nieco zahrat, tak si to aj chcem uzit a nechcem ziadne, ze hra nejde spustit. (napr. dost ma bavi command & conquer 3)
no tak pokud myslis tiberium wars tak fakt hledej ty co jsem rikal ja hraju v plnem rozliseni na tom MSI
ano, to je fajn, ale ja som neni az tak narocny. napr. cc3 hravam na 22" displeji v rozliseni 1280*800 a na najnizsich detailoch a moc sa nestazujem.
ked budem moct hrat nejake normalne hry a rozbeham crysis (vklude na najmensich detialoch) budem spokojny
chcem ho hlavne na sviznu pracu
-
- Moderátor
neoexnet píše:vím to z tiskových zpráv které jsem u tom cloubooku max pročetl ...
Tak pokud máš pravdu, tak by to bylo luxusní a Eee by mohlo mít vážnou konkurenci...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Skusal som este popozerat nejake notebooky, ale stale mi naj vychadza http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... ile-v5545/
-
- Moderátor
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
a nevis alespon pribliznou cenovku?neoexnet píše:uvidíme ... hlavně ten cloubook by měl být i něco levnější a to i na nšem trhu .. takže pokud se tak stane tak to bude mít za násldek možné 2věci ..
-asus bude muset jít cenou EEEčka dolů což je fajn
-nebo cloubook max asus EEE 900 zadupe a bude po prdeli
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Jaký vybrat notebook“