MSI GX610
-
- píše často
Tak ja sem to ted šahl,že sem instaloval vistu(chtel sem dual boot k XP) a vybila se mi u toho baterie,a ntb se vypl,a ted mi nechce nabootovat zadná instalace,a když už mi nabehla instalace vist tak nenašla žadnej hdd.Nestalo se to nekomu taky ? Snad by melo pomoc formatovani doufam,ted je hdd přpojenej ke stolnimu a budu ho formatovat celej,a normalně funguje,nevypadá že by byl poškozenej.A xp mi z nej na ntb normal nabehly.
-
- píše často
Tak už sem to vyřešil ,updatoval sem bios a je to ok .Ale možná by stačilo v bios najit položku quick boot a dat disable.
Georgo:skus to taky třeba maš stejny problem jako sem měl ja
edit: tak se mi to neska pošahlo,ale už vypalila par dvd zas .Tak nevim čim to je.Dycky se mi rozhodi když vypaluju tak nero ukaže že se odpojila nebo co a burn failed.Pak dam everest a tam se mi změni to co mechanika umi a ukazuje to blbosti třeba že neumi vypalovat dvd+r a podobně .Pude na reklamaci zrovna aspon vyměněj špatnej vetráček
Georgo:skus to taky třeba maš stejny problem jako sem měl ja
edit: tak se mi to neska pošahlo,ale už vypalila par dvd zas .Tak nevim čim to je.Dycky se mi rozhodi když vypaluju tak nero ukaže že se odpojila nebo co a burn failed.Pak dam everest a tam se mi změni to co mechanika umi a ukazuje to blbosti třeba že neumi vypalovat dvd+r a podobně .Pude na reklamaci zrovna aspon vyměněj špatnej vetráček
Naposledy upravil(a) Holubrider dne 20 bře 2008 12:58, celkem upraveno 1 x.
MSI GX610PX-029 AMD X2 1.9/ati 2600,VISTA64 + XP 32
-
- píše často
nic takeho som v tom biose nenasiel. ale uz ani nebudem v biose kutrat, ked v tom to asi nebude.
takze, nejde mi nacitavat DVD, napalovat tiez nie, CD ide nacitat, napalovat nie. este urobim par testov, kupim DVD+R, DVD-R, DVD-RW a CD, skusim napalovat a citat z nich, potom napisem presne, co mi nejde a co ide.
keby mi to neslo, mozem kupit mechaniku a dat ju namiesto povodnej? nemozem cakat mesiac na vybavenie reklamacie...
diki
takze, nejde mi nacitavat DVD, napalovat tiez nie, CD ide nacitat, napalovat nie. este urobim par testov, kupim DVD+R, DVD-R, DVD-RW a CD, skusim napalovat a citat z nich, potom napisem presne, co mi nejde a co ide.
keby mi to neslo, mozem kupit mechaniku a dat ju namiesto povodnej? nemozem cakat mesiac na vybavenie reklamacie...
diki
-
- Moderátor
displej je nejlepší utírat speciálním hadříkem na čištění optiky, třeba i brýlí. Já od od prachu, stejně jako celý ntb čistím ještě štětečkem na optiku, ale ten samozřejmě neodstraní otisky...
pokud bys chtěl být jo pečlivý, tak se prodávají speciální roztoky na čištění LCD...
pokud bys chtěl být jo pečlivý, tak se prodávají speciální roztoky na čištění LCD...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
ASUS to ma v baleni k booku samozrejme aj s taskou a myskou, NEROM OEM ediciou skusobnou NIS(Vsetko ostatne je OEM a plne len NIS je iba skusobna verzia), POwer producer, power DVD, Ciber link...
Plus asus ma standardne aj Recovery DVD a ovladace zvlast na disku(CD) na ktorom su aj blbosti pre OS...(Screen savery pozadia...)
Plus asus ma standardne aj Recovery DVD a ovladace zvlast na disku(CD) na ktorom su aj blbosti pre OS...(Screen savery pozadia...)
Naposledy upravil(a) polo dne 04 dub 2008 23:21, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
-
- Moderátor