Ahoj vsichni premyslim nad objednavkou Inspironu 1525 v teto specifikaci. Co vy na to? Jde mi hlavne, o pripojeni na net, multimedia, kancelarske veci, taky naco nakreslit v 3D programech atd.. zpracovani fotek atd...
specifikace:
Inspiron 1525 CORE 2 DUO T8300 2.40GHz, 800,3M
Display 15.4" Widescreen WXGA+ (1440x900) with TrueLife
2.0 Mega pixel web camera
sasi - v bile zarive barve
Memory Dual Channel 4096MB (2x2048) 667 MHz DDR2 SDRAM
Hard Drive 250GB serial ATA (5400RPM)
Optical Drive 8xDVD+/- RW
Battery 6-cell 56WHr Li-lon
Graphic Intel Integrated GMA X3100
Dell Travel Remote control
European - Dell TrueMobile 355 Internal Bluetooth Module
Intel Next-Gen Wireless-N Mini-PCI Card, EUR
English -Vista Home Premium
English - Microsoft Works 9.0
Base Warranty - 1 Year Collect and Return
Jelikoz ziju delsi dobu v UK a asi tu budu jeste rok a pul, tak ho chci objednat tady, uz proto, ze je tu s lepsim procesorem T8300 Penryn
A taky hlavne pro to, ze na ceskem konfiguratoru my to vyhodilo cenu kolem 34tis. + DPH a tady ho mam pri soucasnem kurzu za 21tis. se vsim vsudy i z dopravou.
Nejhorsi je ale dodaci doba 4-5 tydnu ! je to normalni?
Diky za vas nazor Ronn
CO RIKATE NA TENTO NOTEBOOK Dell 1525?
-
- Moderátor
Jak to myslis nevyuziju?
Muzes mi to trosku rozvest - je to muj prvni stroj a nejsem zrovna v obraze.
A pokud jde o zaruku? je tu celkem drahe si priplatit. O rok to vyjde cca 100£ navic. Myslis, ze dva roky nevydrzi? Pocital jsem, ze pokud by se melo neco podelat z vyroby, tak by to bylo do jednoho roku. Pocitam, ze Dell dela kvalitni notebooky.

A pokud jde o zaruku? je tu celkem drahe si priplatit. O rok to vyjde cca 100£ navic. Myslis, ze dva roky nevydrzi? Pocital jsem, ze pokud by se melo neco podelat z vyroby, tak by to bylo do jednoho roku. Pocitam, ze Dell dela kvalitni notebooky.
k tý ceně - v anglii budeš mít jen roční záruku která neni mezinárodní. upgrade na mezinárodní tě bude stát tuším 100liber navíc. tady u nás 1000kč protože už v základu je 2letá. takže jestli plánuješ cestovat nebo pobývat delší dobu v různých státech připočti to k tomu.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- Moderátor
32b systém dokáže využít jen něco přes 3GB, pokud potřebuješ více, musíš mít 64b systém...
NBD servis je jednou z hlavních výhod dellua přijde mi hloupé si dell kupovat bez toho, notebook může být kvalitní, jak chce, ale poruchám se nejde stoprocentně vyhnout...
NBD servis je jednou z hlavních výhod dellua přijde mi hloupé si dell kupovat bez toho, notebook může být kvalitní, jak chce, ale poruchám se nejde stoprocentně vyhnout...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
kyo píše:k tý ceně - v anglii budeš mít jen roční záruku která neni mezinárodní. upgrade na mezinárodní tě bude stát tuším 100liber navíc.
pozor. medzinarodna zaruka je 3 roky Next Business Day a lepsia. 3 roky consumer hardware support s "at-home" sluzbou nie je to iste. viac tu http://www1.euro.dell.com/content/topic ... l=en&s=dhs
on-site zaruka nemusi byt automaticky NBD alebo medzinarodna.
at-home (v USA in-home) servis je oprava doma u zakaznika do 2-5 dni od nahlasenia poruchy.
Dell’s At-Home Service can place a Dell-certified engineer at the customer’s location within the Day+2 to Day+5 timeframe, after completion of telephone-based troubleshooting when a Dell technician accepts and logs a system fault call before 14:00 Monday to Saturday, subject to parts availability.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“