Acer pro blondýnku...
-
- Moderátor
Měla bych o dvacet tisíc menší starost:)...
Jsem sice zvyklá, když už si něco kupuju, tak si to pokud možno koupím tak, aby to chvilku vydrželo a umělo to trochu "víc" než potřebuju a abych to bez problémů mohla použít ještě chvilku v budoucnu...
Na druhu stranu momentálně nedokážu říct, co by "víc " mělo být, takže v tomhle směru nemá asi myslet na budoucnost a koupit si NB takový, který zrovna teď potřebuju.
U300 je docela sympatickej:)
Jsem sice zvyklá, když už si něco kupuju, tak si to pokud možno koupím tak, aby to chvilku vydrželo a umělo to trochu "víc" než potřebuju a abych to bez problémů mohla použít ještě chvilku v budoucnu...
Na druhu stranu momentálně nedokážu říct, co by "víc " mělo být, takže v tomhle směru nemá asi myslet na budoucnost a koupit si NB takový, který zrovna teď potřebuju.
U300 je docela sympatickej:)
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Siriusi, ještě že máš v podpisu napsáno Asus Eee, protože když mi Santas napsal" co třeba eee", tak jsem si myslela, že si ze mne dělá srandu, ale teď jsem koukala, že fakt existuje
Já si nejdřív zjistim, kolik bude stát oprava a pak se uvidí. Rozhodně ale děkuju za tipy, mám o čem přemýšlet...jestli se rozhodnout pragmaticky nebo vybrat něco vhodného pro ladnou dívčí ruku
(btw samozřejmě záleží i na tom,co na to řeknou mí spolufinančníci
)

Já si nejdřív zjistim, kolik bude stát oprava a pak se uvidí. Rozhodně ale děkuju za tipy, mám o čem přemýšlet...jestli se rozhodnout pragmaticky nebo vybrat něco vhodného pro ladnou dívčí ruku

(btw samozřejmě záleží i na tom,co na to řeknou mí spolufinančníci

2_sirius: no ako som pisal vyssie co sa tyka malych notebookov tak esprimo U9200 alebo lenovo V200 su imho lepsia volba. U300 ma pri rovnakom rozliseni akurat vacsie rozmery.
kazdopadne ma to byt nahrada za ciernosedy 15" acer travelmate takze by nemalo byt na prekazku, ze novy notebook nebude strieborny a aj ta toshiba U300 bude co sa tyka rozmerov aj vahy dost velkym zlepsenim.
kazdopadne ma to byt nahrada za ciernosedy 15" acer travelmate takze by nemalo byt na prekazku, ze novy notebook nebude strieborny a aj ta toshiba U300 bude co sa tyka rozmerov aj vahy dost velkym zlepsenim.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“