Acer pro blondýnku...
-
sirius1983
- Moderátor

sirius1983 píše:to žiješ někde na jiné planetě, žes nikdy neslyšela o asusu Eee???????????????????????
Ano, já jsem zrovna přistála na Zemi a za chvilku mi vyzvedne Kirk a s Enterprise se znovu vydám na na cestu po stopě Forda Prefecta... pravda je taková, že se mi stávající NB rozbil při srážce s Červeným trpaslíkem, při níž byl zničen můj A-wing a tak jsem přiletetěla s mimozemšťany Kang a Kodos, kteří se chystají o opětovný únos Houmra...
mobilcarl píše:spíš bych řekl, že se o to absolutně nezajímala...
well done:)
Je to tak,jsem taková malá lamička
-
sirius1983
- Moderátor

panviila píše:Ano, já jsem zrovna přistála na Zemi a za chvilku mi vyzvedne Kirk a s Enterprise se znovu vydám na na cestu po stopě Forda Prefecta... pravda je taková, že se mi stávající NB rozbil při srážce s Červeným trpaslíkem, při níž byl zničen můj A-wing a tak jsem přiletetěla s mimozemšťany Kang a Kodos, kteří se chystají o opětovný únos Houmra...
Ty asi nejsi normální holka, co?
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
[/quote]
[/quote]
Lepší lichotku už si nemůžu přát
Taky vážně začínám uvažovat o eee, protože představa, že přijdu do krámu a řeknu:" Máte prosím Vás ééé?"...je pro mne neuvěřitelná...
ještě jednou všem děkuju...pokusím se v tom nějak zorijetovat a pak se zas ozvu...
a ted jdu raději spinkat, protože by se mohl admin zlobit, že nedodržujeme téma tématu
Tak dobrou
Lepší lichotku už si nemůžu přát
ještě jednou všem děkuju...pokusím se v tom nějak zorijetovat a pak se zas ozvu...
a ted jdu raději spinkat, protože by se mohl admin zlobit, že nedodržujeme téma tématu
Tak dobrou
Zpět na „Jaký vybrat notebook“