tak dyl jsem tu nebyl, ale pridam tkay nejake postrehy... nekdo si tu stezoval, ze mu zlobi rezim spanku... necet jsem to cely, ale co me to delalo na xp tak proste sem notas zavrel a nic se nedelo jen diplej zhasl a jinak porad jel system vsechno.. slo to jen kdyz sem to namapoval na tlacitko ne na cidlo zavirani... stavalo se to od te doby co jsem uspal notas kdyz byla zapla hra a byl v siti... aspon myslim, ze to bylo tim. a nikdy sem neprisel na to jak to odstranit
parkrat sem preinstaloval system kvuli necemu a a jelo to a pak se to zase po... tedka mam novej bios a nezpozoroval jsem nic, ale nemuzu zarucit jeste sem ho tedka moc neuspaval, tedka notas nikam netaham, tak je na siti porad a tudiz neuspavam..
k tomu turbu velice pekne
ja driv taky na videiich videl jak to vytahli, ze site a to turbo zelene svitilo.. vypadalo to pekne
do te doby nez sem zacal pouzivat novy SCM spolecne s novym biosem, tak sem si myslel, ze to nic nedela (kdyz se to nerozsvitilo zelene) ale na druhou stranu dela to jen veci co muzeme udelat my rucne ne? snizeni podsviceni a nejaky prenastaveni casu v podobe vypinani disku a displeje ... kdyby to aspon jeste nejak podtaktilo, tak by to bylo zajimavejsi
ale tak porad lepsi neco nez nic.. je to takove fast tlacitko na snizeni vsech veci co ovlivnuji spotrebu:)
jinak jak sem vzdy nesnasel SCM a vsem doporucoval at ho neinstaluji, ze jsou s nim jen problemy, tak novy SCM v kombinaci s novym biosem uz funguje bez vetsich chyb zaplat panbuh... ale i tak to jeste neni dokonale.. obcas kdyz snizuju hlasitost ve hre tak me to kopne do winu plotoze se trosku pere ten status bar s hrou
ale budiz to se jeste da... a jednou mi SCM vypnul touchpad takovym zpusobem, ze sem musel restartovat... at mi SCM hlasil zapnutej nebo vypnutej tak nefungoval
ale uz tu nejsou takove ty totalni zaseky co se resily vyndavanim baterky v lepsim pripade te hlavni.. v horsim pripade te na desce co drzi bios
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler