Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
onne píše:Aha... Tak to bude o trošku slabší stroj no.. ale kdyby to byli české a nějakou tu českou tisícovečku doplatil tak má tvoji starou toshibu, ale novou
njn ale to není kompaktní notebook na přenášení ... teda pokud není cumel30 více jak 100kg poříz jak já ... pak to nějak přez rameno a nebo na zádech neucítí
neoexnet píše:njn ale to není kompaktní notebook na přenášení ... teda pokud není cumel30 více jak 100kg poříz jak já ... pak to nějak přez rameno a nebo na zádech neucítí
Kdybych si měl kupovat herní noťas tak si jednoznačně našetřím a koupím tu Toshibu, protože jedna grafika na hry v notesu nestačí.. Navíc Toshiba to má určitě líp vyřešené s chlazením než výkonný herní MSI za 18.000,- Obyčejná 8600M GT toho moc nesvede, i když to jde... Ve dvou se to už lépe táhne...
neoexnet píše:to že si ze slovenska neznamená cumel že pro Tebe neplatí naše pavidla .. takže laskavě nekopíruje příspěvek nad Tvým .. nejsme na Warforu ...
> toshiba x200 má okolo 3.5kg ..s nabíječkou atd necelých 5kg BTW: její ena je daleko za hranicí 40.000SK
Som východňar,váha by mohla byť do 2.8 Kg,čo nemám robiť,vysvetli mi to po Česky?
bacha si dávat namusíš .. až si toho všimne nějaký moderator tak ti pošle napomenutí a když na to nebudeš respondovat ... nafasuješ BA ... jednoduché, né
neoexnet píše:bacha si dávat namusíš .. až si toho všimne nějaký moderator tak ti pošle napomenutí a když na to nebudeš respondovat ... nafasuješ BA ... jednoduché, né