Nvidia Quadro FX a hry
-
- Moderátor
kultus píše:jenomze prave ovladace urcuji jak se bude grafana chovat v aplikacich... o tom jaky maji ovladace vlyv na vykon v hrach vim svy...
co sa tyka DirectX tak je to prakticky to iste. optimalizacia FX kariet sa tyka OpenGL. navyse FX quadra maju vzdy GDDR3 pamate takze notebooky s FX 570 maju v hrach vyssi vykon ako vacsina notebookov s 8600M GT.
okrem toho aj na quadro grafiky mozes pouzit ovladace pre geforce (aj tie uplne najnovsie). staci ti stiahnut modnuty inf subor napr. z laptopvideo2go.com
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
pisal som to preto lebo som chcel dokumentovat, ze quadro FX zvlada vsetko co geforce ale opacne to neplati.
s modnutymi forceware sa rychlejsie dostanes k optimalizaciam na najnovsie hry (napr. na crysis). kym su otestovane najnovsie verzie pre quadro tak to chvilu trva
to je asi jediny dovod ktory ma napada.
s modnutymi forceware sa rychlejsie dostanes k optimalizaciam na najnovsie hry (napr. na crysis). kym su otestovane najnovsie verzie pre quadro tak to chvilu trva

Ghost píše:kultus píše:jenomze prave ovladace urcuji jak se bude grafana chovat v aplikacich... o tom jaky maji ovladace vlyv na vykon v hrach vim svy...
co sa tyka DirectX tak je to prakticky to iste. optimalizacia FX kariet sa tyka OpenGL. navyse FX quadra maju vzdy GDDR3 pamate takze notebooky s FX 570 maju v hrach vyssi vykon ako vacsina notebookov s 8600M GT.
okrem toho aj na quadro grafiky mozes pouzit ovladace pre geforce (aj tie uplne najnovsie). staci ti stiahnut modnuty inf subor napr. z laptopvideo2go.com
Hele mohl by si mi dat presne ten odkaz na ten soubor? ja nevim co presne mam na tom laptopvideo2go.com stahnout. A jeste kdyz jdu na stranky nvidie a dam si stazeni ovladacu tak se me to zepta na typ karty... mam tam dat nejakou tu 8600 nebo normal tu FX 570? diky moc.
Diky za navod, ale vubec ho nechapu...
asi sem blbej ale ja porad nevim jak na to... myslim jako kde mam sehnat ten driver a jakej, kde vzit ten a jestli sou nejak updateovany? jestli teda driver na FX570 nebo nejakou tu 8600GT, jestli to mam stahnout na officialni strance nvidie nebo nekde na tom laptopvideo2go?

ak chces certifikovany driver pre quadro tak ho stiahnes zo stranok vyrobcu notebooku. ak chces pouzit "herny" driver urceny pre geforce seriu (ten obsahuje aj ovladac pre quadro fx 570) tak stiahnes posledny driver pre tvoj OS a k tomu modifikovany inf subor zo stranky laptopvideo2go. navod ako to nainstalovat aj s obrazkami pre XP aj Vistu su hned prve dva linky v tom quickstart guide. co je modifikovany inf subor tam mas tiez link kde je to vysvetlene.
no tak sem to udelal a zadnou zmenu sem nepocitil... zkusil sem juiced 2 na nejmensi rozliseni a nejhorsi detaily a sekalo se to jak svi** pak sem tam dal ten driver s ty stranky a je to uplne to samy... nevim jestli sem tam dal ty spravny ale na ty strance sou jako last update vpravo nahore primo drivery na FX570M...