Zkušenosti s větráčkem

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
nosmo
občas něco napíše

Zkušenosti s větráčkem

Příspěvekod nosmo » 09 led 2007 11:13

chci se zeptat, jestli se u někoho vyskytla podobná situace a jak jste to řešili..

můj problém je v tom, že mě štve větráček.. při dosažení teploty 55C se roztočí na cca 3 vteřiny jak blázen a pak se zpomalí dokud se teplota dostane zase na nějakých 50C.. pak se asi vypne, neb není vůbec slyšet..

problém je, že když se roztočí tak se z oblasti větráčku ozývají prapodivné zvuky.. zní to jakoby plasty, nebo uchycení větráčku nebylo sestaveno naprosto pevně a cosi začne vibrovat, nebo to jen větráček o něco dře lopatky? musím pak zmáčknout bok a chladič na straně větráčku a občas se mi podaří najít takovou pozici krytu a vnitřního chlazení, při které se tento zvuk neozvývá..

máte s tím někdo zkušenost? je možné to reklamovat? páč je to fakt otravnej zvuk..
Fujitsu Siemens Computers - Amilo Pi1505: Intel Core Duo T2050 @ 1.6, 1GB RAM, Intel 945GM, 80GB HDD, 15,4" CrystalView

majki

Příspěvekod majki » 09 led 2007 11:41

Me ten vetrak rve taky, ale zvuky zadny divny nevydava. Asi bych s tim byt tebou skocil do servisu :?

Murmik
občas něco napíše

Příspěvekod Murmik » 03 úno 2007 12:42

Ja byt tebou, tak bych to sla taky reklamovat.
Mam taky Pi1505 a vzdy se taky rychle rozjede a pak zpomali, ale je docela dost tichy a zadne divne zvuky slyset nejsou.
A muzu se zeptat, jakou mas beznou teplotu, pri ktere se ti rozjede vetracek?Dik.

Murmik
občas něco napíše

Příspěvekod Murmik » 03 úno 2007 12:42

no, uz vidim tu teplotu, jsem ji nejdriv prehledla :D

spali

Příspěvekod spali » 20 úno 2007 22:31

já mám taky 1505 akorát jinej disk a to že s eten větrák roztočí kdy chce taky moc nechápu...mě se zapne tak při 43 stupních a pak tak v intervalech 15 min...ale jiskření nebo nic takovýho tam nemám...asi bych to určitě nenechal jen tak... :shock:

Zpět na „Hardware“